Brave kullanmadım onun hakkında fikrim yok ama uzun zamandır Chrome kullanmıyorum. Sebepleri çok RAM tüketmesi ve özelleştirilmesi çok kısıtlı bana göre. Ayrıca arayüzü hoşuma gitmiyor.
Performans açısından ikisi de hemen hemen aynı, fakat Brave bu işi Chrome'dan çok daha az RAM kullanarak yapıyor. Gizlilik açısından da Brave daha iyi. Bu yüzden ben Brave diyorum.
Brave. 2 yıldır kullanıyorum. Özelleştirmesi, arayüzü daha güzel. Reklam engelleyici de var, daha ne olsun ki. "Material You New Tab" tarzı uzantılarla daha da güzel oluyor.
Bu kıyasın galibi tartışmaya kapalı halde Brave. Chrome'da reklam engelleyiciler çalışmaz. Gizlilik namına hiçbir şey yoktur. Afişe bir durumda internette gezinirsiniz. Chromium tarafındaki tek gizlilik odaklı tarayıcı Brave'dir. Geriye kalanı at çöpe. Bana kalırsa Brave de kullanmayın. uBlock Origin ile Firefox candır.
Bu kıyasın galibi tartışmaya kapalı halde Brave. Chrome'da reklam engelleyiciler çalışmaz. Gizlilik namına hiçbir şey yoktur. Afişe bir durumda internette gezinirsiniz. Chromium tarafındaki tek gizlilik odaklı tarayıcı Brave'dir. Geriye kalanı at çöpe. Bana kalırsa Brave de kullanmayın. uBlock Origin ile Firefox candır.