Chrome vs Brave

İlhan TC

Hectopat
Chrome vs Brave. Sizce hangisi daha iyi? Nedenleri ile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Brave kullanmadım onun hakkında fikrim yok ama uzun zamandır Chrome kullanmıyorum. Sebepleri çok RAM tüketmesi ve özelleştirilmesi çok kısıtlı bana göre. Ayrıca arayüzü hoşuma gitmiyor.

Brave daha güvenilirlik sağlıyor. Ayrıca reklam engelleyicisi de var.

Performans açısından ikisi de hemen hemen aynı, fakat Brave bu işi Chrome'dan çok daha az RAM kullanarak yapıyor. Gizlilik açısından da Brave daha iyi. Bu yüzden ben Brave diyorum.

Brave. 2 yıldır kullanıyorum. Özelleştirmesi, arayüzü daha güzel. Reklam engelleyici de var, daha ne olsun ki. "Material You New Tab" tarzı uzantılarla daha da güzel oluyor.

Chrome vs Brave. Sizce hangisi daha iyi? Nedenleri ile.

Brave net. Neden:

Brave artıları.
Veri mahremiyeti.

İçine gömülü gelen reklam engelleyici.

uBlock orgin desteği

Performans

Torrent dosyalarını magnet ile normal dosya indirir gibi indirmek.

Hızlı.

Arayüz sade ve güzel.

Kişiselleştirilebilir

Bu kıyasın galibi tartışmaya kapalı halde Brave. Chrome'da reklam engelleyiciler çalışmaz. Gizlilik namına hiçbir şey yoktur. Afişe bir durumda internette gezinirsiniz. Chromium tarafındaki tek gizlilik odaklı tarayıcı Brave'dir. Geriye kalanı at çöpe. Bana kalırsa Brave de kullanmayın. uBlock Origin ile Firefox candır.

Hocam Firefox Mozilla'dan Yusuf ipekin linkini bıraktığım videosundan sonra soğudum.

Firefox veri satıyor diyorlardı doğru mu tam belli değil ama Mozilla'nın gittiği yol yol değil.

Fire fox tabanlı en iyisi LibreWolf ve zen.
Zen daha beta olduğu için sürekli güncelleme alıyor tam değil o yüzden en iyisi şu anlık LibreWolf.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Firefox Mozilla eski Firefox Mozilla değil ne yazık ki.
Ayrıca diğer linkini bıraktığım videoda Firefox ile ilgili olan bölümü izleyebilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…