Chrome vs Edge

Edge bence MSN'den sonra çıkmış en iyi Microsoft ürünü. Chrome'a son 3 senedir gıcığım. Kıl oluyorum feci şekilde. Edge'e bir geçtim rahat vallahi. Sade bir arayüzü var, scroll animasyonu çok hoş, siteler hızlı yükleniyor daha say say bitmez güzellikleri.

Bu arada;

O resim eksik olmuş.

Edge daha hızlı ve bütün ayarlar göz önünde hatta Chrome'da olmayan bazı ayarlar var.
Ayrıca artık Chrome eklentilerini Edge içinde kullanabiliriz. Yinede Chrome'dan vazgeçemiyoruz.

10 yıldan uzun süredir Chrome kullanıcısı olan ben Chrome'dan Edge geçiş yaptım gayet memnunum tavsiye ederim.

Chromium tabanlı tarayıcıların neredeyse hepsi aynı düzeyde RAM harcıyor. Eskiden beri Google Chrome'a RAM canavarı diyip duruyorsunuz. Geride kaldı artık o günler. Chrome sizi hiç bir zaman üzmez. Senkronizasyonunuz bir Google hesabınıza bakar. Arayüz desen basit ve işlevsel.

Benim sistemim güncel olduğu için ben çok fazla RAM tüketimine vs bakmıyorum ama tabii ki de daha az sistem tüketen uygulamalar herkesin öncelikli tercihi olur. Arayüz ve kullanım keyfi olarak Edge bana daha iyi geldi ki bunu 10 yıldan uzun süredir Chrome kullanan birisi olarak söylüyorum. Herkes istediği tarayıcıyı kullanmakta özgür ama ben ön yargı ile bakanlar için söylüyorum, denemelerini tavsiye ederim Edge tarayıcısını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…