Chrome vs Firefox

Tüm şifrelerim zaten Googleda var. Reklam profili oluşturuyorum derken anamızın babamızın bilmediği bilgilerimizide alıyor. Belki ben fazla gizliliğe taktım ama herşeyimi mega şirketlerin bilmesi hoşuma hiç gitmiyor. Brave'ide duydum fakat fazla yeni olduğu için güvenemiyorum.

Açık kaynak kodlu olduğu için sorun çıkmaz ve 50 milyondan fazla kullanıcısı olduğu da açıklandı ama yine siz bilirsiniz Firefox da güzeldir.

Gizlilik ve güvenlik farklı şeyler. Siz güvenlik istiyorsunuz ve bunu syadığınız 3 tarayıcı da verir. Gizliliği ise en fazla Brave verir ancak bundan yana bir endişeniz yok sanırım.

Biraz paranoyağım evet, cevaplarınız için teşekkür ederim.

Gizlilik ve güvenlik farklı şeyler. Siz güvenlik istiyorsunuz ve bunu syadığınız 3 tarayıcı da verir. Gizliliği ise en fazla Brave verir ancak bundan yana bir endişeniz yok sanırım.
Açık kaynak kodlu olduğu için sorun çıkmaz ve 50 milyondan fazla kullanıcısı olduğu da açıklandı ama yine siz bilirsiniz Firefox da güzeldir.
Hocam Firefox güzeldir evet ekstra Edge veya Brave kullanabilirsiniz.
Cevaplarınız için çok teşekkür ederim endişelerimi giderdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…