Chrome vs. Microsoft Edge Hangisi?

Chrome mu Microsoft Edge mi?

• Oy verenlerin toplamı
    18
  • Anket kapandı .

M.Ali.ASLAN

Kilopat
Yer
KKTC
Daha fazla  
Merhaba. Yaklaşık 1 haftadır Microsoft Edge kullanıyorum bugün bi chrome'da gezindim ve Edge'nin daha hızlı olduğu sonucuna vardım. Sizce hangisi? 1 haftalık anket sonucun da bu savaşı kim kazanır?

Edge Chrome'a göre daha hızlı, sade ve kolay. Google hizmetlerine hapsetmiyor. RAM'i katletmiyor. İşlemciyi sömürmüyor. Not alma gibi özellikleri çok hoş. Keşke uzantı ve tema desteği bir an önce gelse.

Edge bende yavaş çalışıyor nedense. Hem hızlı çalışsa bile yine Chrome kullanırım. Çünkü Explorer'da bile olan özellikler Edge'de yok.

Chrome gibi otomotik çeviri özelliği var mı onda? Sırf bu özellik için Chrome kullanırım.

Uzantı desteği gelmeden Chrome'dan vazgeçmem. Uzantı desteği geldiği an hızlı olduğu için Edge'ye geçerim.

Şahsen eklenti konusunda birçok avantajı olduğu için Chrome tercih ederim.

Ben Google hesabıma bağlayıp tüm eklenti ve bookmarklarımı rahatça taşıyabildiğim, IOS üzerindeki sürümü ile olan senkronizasyonu nedeniyle Chrome kullanmayı tercih ediyorum.

Edge inanılmaz seri, ram sömürmüyor, 1 haftadır kullanıyorum. Fakat çok çıplak. Uzantı / eklenti desteği geldiğinde bu browser rakip tanımaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…