Chrome VS Vivaldi

Rin2b

Hectopat
Sizce? Performans koşullarını da önde bulundurursak.

Chrome en performanslısı. Edge, Opera ve Brave'nin ardından Vivaldi geliyor. Benim tercihim gizliliğimizi önemseyen tarayıcılardan birini kullanmak olurdu.

Chrome bence.
Chrome eskisi kadar Ram yemiyor. O sorun çözüleli çok oldu. Edge'den bir tık fazla ama Firefox'dan falan oldukça düşük ram kullanıyor.

Özelleştirme ön plandaysa Vivaldi, performans ön plandaysa Chrome.

Farklı bir seçenek sunacak olsam Brave önerirdim bazı testlerde Chrome'dan bile hızlı

Chrome en performanslısı. Edge, Opera ve Brave'nin ardından Vivaldi geliyor. Benim tercihim gizliliğimizi önemseyen tarayıcılardan birini kullanmak olurdu.

Firefox kullanmak isterdim ancak Mozilla da Google'nin miş yani gerçekten gizliliğe önem veren kaliteli bir browser piyasa da yok artık keşke olsa da kullansak.

Chrome bence.
Chrome eskisi kadar RAM yemiyor. O sorun çözüleli çok oldu. Edge'den bir tık fazla ama Firefox'dan falan oldukça düşük RAM kullanıyor.

Hocam hala yiyor maalesef ya 2 sekmeye 1GB veriyoruz baksanıza;

Ve açık olan şeyler sadece bunlar;

Aslında Vivaldi'ye görünüş, tema, kullanış açısından geçesim geliyor ancak Chrome'yi bile geçer gibime geliyor RAM kullanımında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…