Chrome VS Vivaldi

Sizce? Performans koşullarını da önde bulundurursak.

Sistemi aşırı düşük olan ben, bütün tarayıcıları denedim ve kasmayan en çok performans aldığım tarayıcı Google Chrome. Sistemim;

2 GB RAM
E5500 İşlemci

Sistemi aşırı düşük olan ben, bütün tarayıcıları denedim ve kasmayan en çok performans aldığım tarayıcı Google Chrome. Sistemim;

2 GB RAM.
E5500 işlemci.

Bilmiyorum acaba sistemsel özelliklere göre Chrome sistem kullanımı arttırıyor mu ama bende 16 GB RAM var Chrome 2 sekmede 1GB RAM yiyor.

Bilmiyorum acaba sistemsel özelliklere göre Chrome sistem kullanımı arttırıyor mu ama bende 16 GB RAM var Chrome 2 sekmede 1GB RAM yiyor.
sanırım daha fazla performans için sisteme göre harcanan ram ve cpu miktarını arttırıyor olabilir.

16 GB RAM
3.9 GHz Intel
SSD.
Windows kullanıyorsanız güvenlik takıntınız olduğunu da düşünmediğimden dilediğinizi kullanabilirsiniz. Ben çok fazla Torrent sitesi kullandığımdan VPN seçeneği için Opera tercih ediyorum.

Windows kullanıyorsanız güvenlik takıntınız olduğunu da düşünmediğimden dilediğinizi kullanabilirsiniz. Ben çok fazla Torrent sitesi kullandığımdan VPN seçeneği için Opera tercih ediyorum.

Oyun oynayan birsiyim ve genelde oyun oynarken arkada tarayıcı hep açık olmak zorunda oluyor hem performans açısından sıkıntı çıkarmayacak hem de kullanış ve estetik zevki konusunda gözüme güzel görünecek bir browser arıyorum Vivaldi aslında tam bunun için ancak RAM'i yer btirir gibime geliyor

hocam siz chromedan şaşmayın ya

Firefox.

Firefox kullanmak isterdim ancak Mozilla da Google'nin miş yani gerçekten gizliliğe önem veren kaliteli bir browser piyasa da yok artık keşke olsa da kullansak.

Mozilla'nın Google'a ait olduğu kanısına nereden vardınız? Böyle bir durum yok.

Denemekten ne zarar gelir hocam. Tüm tarayıcıları denemenizde fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…