Chrome VS Vivaldi

Hocam siz Chrome'dan şaşmayın ya

Hocam bilemiyorum ya öyle böyle değil RAM tüketiyor Chrome ve arayüz güzelliği olarak da Vivaldi beni ayrı bir cazbediyor.

Mozilla'nın fonlamasını Google yapıyormuş buyurun bakın videoya ;

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Google, maddi olarak birçok projeye destek veriyor. Bu Mozilla'nın ilkelerinden vazgeçtiğini göstermez. Firefox, Chrome'ya kıyasla katbekat gizliliğe saygılı. Ayrıca Firefox özgür ve açık kaynaklı bir yazılım. Chrome kapalı kaynak bileşenlerle dolu. Yani endişeleriniz tamamen yersiz.

Opera GX | Oyuncu Tarayıcısı | Opera

ve Maxthon iyidir.

sekme işleri karışık işler. 5 tane açtım şukadar 2 tane açtım bukadar. 4500 reklamlı iki tane sekme açınca pc'im donuyodu. Adam gibi az reklamlı bir haber sitesinde 10 tane açınca sorun olmuyordu. İyi şanslar...

Bahsettiğiniz videoya baktım, oldukça irite ediciydi. Herhangi bir kanıt öne sürülmeden direkt "Mozilla fonlanıyor." denmiş.

Google, Mozilla'ya Firefox'ta varsayılan arama motoru olabilmek için para ödüyor. Bundan Mozilla'nın Google'a ait olduğu çıkarımını yapmak saçmalık.

Son düzenleme:

Evet doğru söylüyorsunuz bir yandan ancak Firefoxun Google'a ve Chrome o kadar sallayıp hem de ondan fonlama alması hmm.

Firefox'un Google'a ve Chrome o kadar sallayıp hem de ondan fonlama alması hmm.

Mozilla ne zaman birine "salladı" ki? Kendi manifestoları doğrultusunda ilerliyor adamlar, kimseyle bir kavgaları yok.

Umarım gerçeği böyledir ve daha ötesi yoktur Firefox bu konularda güvendiğim tek tarayıcıydı çünkü.
Mozilla ne zaman birine "salladı" ki? Kendi manifestoları doğrultusunda ilerliyor adamlar, kimseyle bir kavgaları yok.

Hatırlamıyorum ama bir ara görmüştüm kendi sitelerinin tanıtımın da veya bir haber sitesinde Chromenin bir güvenlik açığı konusunda alaylı bir dil kullanmışlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…