BatuhanAzt

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, son 2-3 haftada Chrome 4-5 sekme birden açınca acayip yavaşlamaya, bazen de çökmeye başladı. Oyunlarda Alt Tab atıp tarayıcıya girince daha da fazla hissediliyor bu. Özellikle fandom gibi reklamın çok olduğu ve videolu reklamların olduğu sitelerden birkaç sayfa açınca bazen 10 dk sürüyor sitenin yüklenmesi, bazen de direk Chrome çöküyor.

Bunun hakkında ne yapabilirim? Alternatif tarayıcı önermeyin mobilde de Chrome kullandığım ve tasarımını sevdiğim için Chrome kullanmak istiyorum.

Not: 16 GB RAM ve SSD kullanıyorum.

Bilgisayarınızın içini temizlediniz mi? Sisteminizde kasması pek normal değil gibi. Silip tekrar yükleyebilirsiniz ve her ihtimale karşı sisteminizi antivirüs ile taratın. Eğer olmadıysa bir format düşünebilirsiniz.

Hocam öncelikle yanıtınız için teşekkürler. 2 gün önce sorunu çözmeye uğraşırken baya bi ayarı açıp kapattım baya bişey sildim ama pek bir işe yaramadı. En son Kaspersky Security uzantısını Chrome'dan kaldırmayı denedim ve kaldırdıktan sonra ilginç bir şekilde ne kadar sekme açarsam açayım eski kasmadan ve geç açılmadan eser yok.

Tam olarak neyin sorunu çözdüğüne emin değilim ancak dediğim gibi kasma devam ederken uzantıyı kaldırdıktan sonra bir anda düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…