3 381640 Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 392 Çözümler 1 4 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar YouTube'da Dora Stratera izlerken Chrome'da yazıları mavi kullandığını fark ettim, hangi eklentiyle yapılıyor bilen var mı?
Arkadaşlar YouTube'da Dora Stratera izlerken Chrome'da yazıları mavi kullandığını fark ettim, hangi eklentiyle yapılıyor bilen var mı?
Mert Şahan İLHAN Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 2.242 Çözümler 3 Yer İstanbul 4 Nisan 2021 #2 Yazılar zaten mavi ss atabilir misin?
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 4 Nisan 2021 #3 381640 dedi: Arkadaşlar YouTube'da Dora Stratera izlerken Chrome'da yazıları mavi kullandığını fark ettim, hangi eklentiyle yapılıyor bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Dark Reader olabilir (yayıncıyı bilmiyorum) Ayarlar içinde font değiştirme ve renk değiştirme var.
381640 dedi: Arkadaşlar YouTube'da Dora Stratera izlerken Chrome'da yazıları mavi kullandığını fark ettim, hangi eklentiyle yapılıyor bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Dark Reader olabilir (yayıncıyı bilmiyorum) Ayarlar içinde font değiştirme ve renk değiştirme var.
3 381640 Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 392 Çözümler 1 4 Nisan 2021 #4 Mert Şahan İLHAN dedi: Yazılar zaten mavi SS atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Hangi videosu olduğunu unuttum hatırlasam atardım
Mert Şahan İLHAN dedi: Yazılar zaten mavi SS atabilir misin? Genişletmek için tıkla... Hangi videosu olduğunu unuttum hatırlasam atardım
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.433 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 4 Nisan 2021 #5 Tema olabilir, videoyu bilmiyorum. Temalar: Chrome Web Store - Themes Customize your browser with themes from the Chrome Web Store. chrome.google.com Bulduğum bir kaç tane: Black Abyss (blue active tab text) - Chrome Web Store A dark theme in which the text of the active tab is highlighted with color. chrome.google.com Black Abyss 1:00 AM (blue active tab text) - Chrome Web Store A very dark theme in which the text of the active tab is highlighted with color. chrome.google.com Sadece yazı rengini değiştirebileceğin kendin tema da oluşturabilirsin: Theme Creator - Chrome Web Store Chrome Theme Creator, create and share Chrome themes online. chrome.google.com
Tema olabilir, videoyu bilmiyorum. Temalar: Chrome Web Store - Themes Customize your browser with themes from the Chrome Web Store. chrome.google.com Bulduğum bir kaç tane: Black Abyss (blue active tab text) - Chrome Web Store A dark theme in which the text of the active tab is highlighted with color. chrome.google.com Black Abyss 1:00 AM (blue active tab text) - Chrome Web Store A very dark theme in which the text of the active tab is highlighted with color. chrome.google.com Sadece yazı rengini değiştirebileceğin kendin tema da oluşturabilirsin: Theme Creator - Chrome Web Store Chrome Theme Creator, create and share Chrome themes online. chrome.google.com