Çözüldü Chrome yeni sekme açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

xelys

Hectopat
Hepnize merhaba arkadaşlar bugünkü sorunum Chrome'da yeni sekme açmaya kalkınca sekme 1 saniyeliğine açılıp kapanıyor. Ama normal yerden sekme açma yerine kısayol tuşla

Ekran Alıntısı.PNG

Rıyla sekme açacağım zaman açılmıyor ne demek istediğimi anlamışsınızdır umarım. Şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Belirttiğiniz özellik bende sorunsuz çalışıyor. Tarayıcı sıfırlamayı dener misiniz?

Bu kısayolu kullanan bir uygulama olabilir. Ya da klavye ve farenin işlevlerini değiştirmiş olabilirsin. Mesela Klavyede FN+ bazı tuşlara basınca, o tuşların işlevi değişiyor ya da kapanabiliyor. Aynı şey fare içinde geçerli.

Ben bu konuda hakkında yabancı makalelere göz atacağım. Belirttiğim yöntemleri kontrol eder misiniz?
Sadece Youtube üzerinde mi yaşanıyor?
Bu arada ilk mesajınızdan bir şey anlamadım. Lütfen Türkçe'yi düzgün kullanarak sorununu açıklayın.

Malwarebytes ve Adwcleaner ile tarama yapın.
Ayrıca Chrome sıfırlamayı deneyin.

Sadece Youtube üzerinde mi yaşanıyor?
Bu arada ilk mesajınızdan bir şey anlamadım. Lütfen Türkçe'yi düzgün kullanarak sorununu açıklayın.

Malwarebytes ve Adwcleaner ile tarama yapın.
Ayrıca Chrome sıfırlamayı deneyin.
Evet sadece Youtube üzerinden yaşanıyor. Anlatmak istediğim
youtube.PNG
Buradaki Youtube simgesine Ctrl tuşu ile aynı anda basınca Youtube için yeni bir sekme açılır. Ama şimdi açıldığı gibi kapanıyor. Eğer hala anlamadıysanız dilerseniz videolu sorunumu gönderebilirim.

Belirttiğiniz özellik bende sorunsuz çalışıyor. Tarayıcı sıfırlamayı dener misiniz?

Bu kısayolu kullanan bir uygulama olabilir. Ya da klavye ve farenin işlevlerini değiştirmiş olabilirsin. Mesela Klavyede FN+ bazı tuşlara basınca, o tuşların işlevi değişiyor ya da kapanabiliyor. Aynı şey fare içinde geçerli.

Ben bu konuda hakkında yabancı makalelere göz atacağım. Belirttiğim yöntemleri kontrol eder misiniz?

Çözüm

Verdiğiniz öneriler için teşekkür ederim Chrome Tarayacısını sıfırladım ve sorun düzeldi. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı