Diğer hesabınızda tekrar oturum açıp yer işaretlerini dışa aktarabilirsiniz.Chrome hesap değiştirmek istedim birini kapattım diğerini girdim sonra Chrome yeşil temada açıldı, profil bilmem ne dedi anlamadım yer imleri çubuğu bile gitmiş anlamadım bu nedir yahu böyle. Yer imlerini de bulamıyorum şimdi![]()
Yedekleme yapmamıştım o hesaba (senk kapalıydı)Diğer hesabınızda tekrar oturum açıp yer işaretlerini dışa aktarabilirsiniz.
Çok fazla yer işareti yoksa tekrar ekleyin vaktinizi almaz sonuçta.Yedekleme yapmamıştım o hesaba (senk kapalıydı)
Bir de belki sadece yer işareti çubuğu gitmiştir about:bookmarks bir bakın bence.Yedekleme yapmamıştım o hesaba (senk kapalıydı)
Çok fazla yer işareti yoksa tekrar ekleyin vaktinizi almaz sonuçta.
Bir de belki sadece yer işareti çubuğu gitmiştir about: Bookmarks bir bakın bence.
Diğer profili sildiniz mi yani?Komple gitmiş saçma bir şekilde. Önemli siteler vardı hepsi aklımda olsa keşke eklerdim 500 adet rahat vardı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.