H harun31 Hectopat Katılım 6 Temmuz 2015 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2015 #1 Merhaba arkadaşlar. Bir sorunum var, Google Chrome'da videolar yeşil gözüküyor. İlk defa böyle bir şey oluyor. Format attım Chrome'u yükledim hala aynı. Her şey güncel, ekran kartı vs. Ne yapabilirim? Lütfen yardım. @Recep Baltaş Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2015
Merhaba arkadaşlar. Bir sorunum var, Google Chrome'da videolar yeşil gözüküyor. İlk defa böyle bir şey oluyor. Format attım Chrome'u yükledim hala aynı. Her şey güncel, ekran kartı vs. Ne yapabilirim? Lütfen yardım. @Recep Baltaş
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 9 Temmuz 2015 #2 Facebookta videoların yeşil gözükmesi sorunu | Sayfa 3 | Technopat Sosyal Burada dediklerimi uygulayın.
Facebookta videoların yeşil gözükmesi sorunu | Sayfa 3 | Technopat Sosyal Burada dediklerimi uygulayın.