Chrome YouTube videoları Siyah Ekranda Kalma Sorunu

Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar, 3 gündür bu sorunu çözmeye çalışıyorum fakat beceremiyorum. YouTube'daki videolar; Chrome'ın gizli sekmesi, Internet Explorer ve FireFox'ta çalışıyor. Fakat Chrome'dan YouTube'daki bir videoya girdiğimde video siyah ekranda kalıyor ve video oynatıcısı çalışmıyor.

Bu yüzden, sizlerin yardımlarını bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

sorun.png

Kaldırıp yüklemeyi denediniz mi ? Revo Uninstaller ile kaldırın tekrar yükleyin.

Bir de şöyle birşey var. Abimin oturumunda videolar açılıyor. (oda Chrome kullanıyor) Öte yandan diğer video siteleri çalışıyor. Sadece YouTube sorunlu. Kaldırıp yükleyince birşey değişeceğini düşünmedim hiç ama deneyeceğim.

ADIM 1: Chrome u açıp sağ taraftaki menüden "ayarlar" a tıklıyoruz ve açılan sayfada, sayfanın en altındaki "Gelişmiş ayarları göster..." e tıklıyoruz.

ADIM 2:"Gizlilik" başlığı altındaki "İçerik ayarları"na tıklıyoruz. "İstisnaları yönet"e tıklıyoruz.

Aşağıdaki siteleri

"www.youtube.com
YouTube
accounts.youtube.com
youtube.com "

teker teker yazıyoruz. Sonra hepsinin "Davranış" kısmından "Engelle"yi seçiyoruz. Ve "Bitti"ye tıklıyoruz.

ADIM 3: "Tüm çerezler ve site verileri..."ne tıklıyoruz. Arama bölümüne "youtube" yazıyoruz ve ne kadar site varsa hepsinin yanındaki "çarpı" işaretine basıyoruz.

En son tekrar açıp deneyiniz.

ADIM 1: Chrome u açıp sağ taraftaki menüden "ayarlar" a tıklıyoruz ve açılan sayfada, sayfanın en altındaki "Gelişmiş ayarları göster..." e tıklıyoruz.

ADIM 2:"Gizlilik" başlığı altındaki "İçerik ayarları"na tıklıyoruz. "İstisnaları yönet"e tıklıyoruz.

Aşağıdaki siteleri

"www.youtube.com
YouTube
accounts.youtube.com
youtube.com "

teker teker yazıyoruz. Sonra hepsinin "Davranış" kısmından "Engelle"yi seçiyoruz. Ve "Bitti"ye tıklıyoruz.

ADIM 3: "Tüm çerezler ve site verileri..."ne tıklıyoruz. Arama bölümüne "youtube" yazıyoruz ve ne kadar site varsa hepsinin yanındaki "çarpı" işaretine basıyoruz.

En son tekrar açıp deneyiniz.
Maalesef olmadı. :/

Denetim masasında var olan flashplayer ve shockwave i silip tekrar yüklemeyi denediniz mi?

ve de abinizin oturumunda youtube mu sorunlu dediniz? Kendi oturumunuzu açarken uzantıları kontrol ediniz oradan da sorun olabilir.

Dnsleri değiştirin bir de öyle deneyiniz.

Diğer deneme : chrome a chrome://flags yaz

Karşınıza Chrome’un gizli ayar seçenekleri çıkacaktır. Başka hiçbir ayarı değiştirmeden, CTRL + F tuşlarına basarak arama kutucuğunu açın ve “Donanımla hızlandırılmış video kod çözme” özelliğini aktif hale getirin. Bu ayarları yaptıktan sonra etkisini görebilmek için Chrome’u yeniden başlatmanız gerekiyor. Daha sonra kaldığınız yerden sorunsuz bir şekilde video izlemeye devam edebilirsiniz.

İsterseniz Youtube’da HTML5 video oynatıcı kullanarak bu sorunları kökten çözebilmeniz de mümkün

Denetim masasında var olan flashplayer ve shockwave i silip tekrar yüklemeyi denediniz mi?

ve de abinizin oturumunda youtube mu sorunlu dediniz? Kendi oturumunuzu açarken uzantıları kontrol ediniz oradan da sorun olabilir.

Dnsleri değiştirin bir de öyle deneyiniz.

Diğer deneme : chrome a chrome://flags yaz

Karşınıza Chrome’un gizli ayar seçenekleri çıkacaktır. Başka hiçbir ayarı değiştirmeden, CTRL + F tuşlarına basarak arama kutucuğunu açın ve “Donanımla hızlandırılmış video kod çözme” özelliğini aktif hale getirin. Bu ayarları yaptıktan sonra etkisini görebilmek için Chrome’u yeniden başlatmanız gerekiyor. Daha sonra kaldığınız yerden sorunsuz bir şekilde video izlemeye devam edebilirsiniz.

İsterseniz Youtube’da HTML5 video oynatıcı kullanarak bu sorunları kökten çözebilmeniz de mümkün
Yardımlarınız için teşekkürler, bilgisayarı açar açmaz Chrome'a girdim ve çalıştı. Hiç bir şey yapmadım, nasıl düzeldiği hakkında en ufak bir fikrim dahi yok. Tekrardan teşekkürler. :)

Dosya Ekleri

• tşk.png
    tşk.png
    157 KB · Görüntüleme: 136
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı