Tircii Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2017 Mesajlar 1.764 Makaleler 1 Çözümler 8 5 Aralık 2020 #11 RHEZNOW dedi: 2 YouTube sekmesi açıkken? Hocam haklısınız ben normal olup olmadığını merak ediyorum yani sistemde bir anormallik var mı? Genişletmek için tıkla... Pardon hocam test ettim en çok 600 MB'yi gördü.
RHEZNOW dedi: 2 YouTube sekmesi açıkken? Hocam haklısınız ben normal olup olmadığını merak ediyorum yani sistemde bir anormallik var mı? Genişletmek için tıkla... Pardon hocam test ettim en çok 600 MB'yi gördü.
RHEZNOW Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.576 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Aralık 2020 #12 kravuzen dedi: Ne kadar RAM varsa o oranda kullanmaya çalışıyor. Bende 8 GB RAM varken de benzer tarayıcı kullanımında %40 kullanım olurken 16 GB RAM'e upgrade sonrasında aynı kullanım oldu. Genişletmek için tıkla... Bende de şu an 2 YouTube videosu bir Technopat sekmesi açıkken %40 kullanım oluyor.
kravuzen dedi: Ne kadar RAM varsa o oranda kullanmaya çalışıyor. Bende 8 GB RAM varken de benzer tarayıcı kullanımında %40 kullanım olurken 16 GB RAM'e upgrade sonrasında aynı kullanım oldu. Genişletmek için tıkla... Bende de şu an 2 YouTube videosu bir Technopat sekmesi açıkken %40 kullanım oluyor.