Chrome yüksek RAM kullanıyor

Atii242

Picopat
Yer
TR
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
RTX 4060
16 GB RAM
Meslek
Öğrenci
Selamlar, Chrome'da HaxBall diye bir oyun var arada arkadaşlarla falan eğlencesine oynuyorum. O oyunda yaklaşık 8 GB RAM kullanıyor Chrome. Bazı sitelerde de yüksek kullanıyor. Normal mi bu? Kısıtlayamıyor muyuz bunu?

Selamlar, Chrome'da HaxBall diye bir oyun var arada arkadaşlarla falan eğlencesine oynuyorum. O oyunda yaklaşık 8 GB RAM kullanıyor Chrome. Bazı sitelerde de yüksek kullanıyor. Normal mi bu? Kısıtlayamıyor muyuz bunu?
Chrome böyle. Fazla ram kullanıyor. İstersen brave kullanabilirsiniz. Ben memnunum.

Chrome bu sorundan dolayı biliniyor zaten, ayrıca google reklam engelleyici eklentilere savaş açmış durumda, firefox veya alternatif öneririm.

Chrome bu sorundan dolayı biliniyor zaten, ayrıca google reklam engelleyici eklentilere savaş açmış durumda, firefox veya alternatif öneririm.
Teşekkürler. Opera GX kullanmak istiyordum arayüzünden dolayı falan. Kullanılır mı?

Rica ederim. Eklenti kurulabiliyor mu bilmiyorum ama kuruluyorsa adguard eklentisi önerebilirim youtube reklamları dahil tonlarca reklamı engelliyor.
Yani Opera GX kullanılabilir diyorsunuz. Teşekkür ederim tekrardan. Deneyeceğim o zaman.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı