B baris99988801 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2013 Mesajlar 113 9 Mart 2014 #1 Arkadaşlar ben sürekli bilgisayarda Chrome aracılığıyla sayfa açtığımda resimdeki gibi 2 çeşit reklam çıkıyor altta ve solda olmak üzere: Ben bilgisayarı AdWare ve Norton 360 ile tarattım ve bu reklamlar bir türlü kalkmadı ve gerçekten çok sinir bozucular yardımlarınızı bekliyorum. - - - Güncellendi - - - Denetim masasından SecretSauce adındaki uygulamayı kaldırınca sorun kalkmıştır gereksiz konu açmadan dolayı özür dilerim.
Arkadaşlar ben sürekli bilgisayarda Chrome aracılığıyla sayfa açtığımda resimdeki gibi 2 çeşit reklam çıkıyor altta ve solda olmak üzere: Ben bilgisayarı AdWare ve Norton 360 ile tarattım ve bu reklamlar bir türlü kalkmadı ve gerçekten çok sinir bozucular yardımlarınızı bekliyorum. - - - Güncellendi - - - Denetim masasından SecretSauce adındaki uygulamayı kaldırınca sorun kalkmıştır gereksiz konu açmadan dolayı özür dilerim.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.497 Makaleler 35 Çözümler 78 9 Mart 2014 #2 Ek olarak Complete Internet Repair ile İnternet Bağlantı Ayar Onarımı | Technopat Sosyal ve AdwCleaner ile Reklam Temizliği | Technopat Sosyal konularındaki adımları yönergeye uygun olarak uygularsan sorununuz kalkar. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mart 2014
Ek olarak Complete Internet Repair ile İnternet Bağlantı Ayar Onarımı | Technopat Sosyal ve AdwCleaner ile Reklam Temizliği | Technopat Sosyal konularındaki adımları yönergeye uygun olarak uygularsan sorununuz kalkar.