Hakan100 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2014 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2014 #1 Arkadaşlar ne yapacağımı bilmiyorum. Allah rızası için yardım edin lütfen bunun gibi böyle bir şey var. Chrome silip yükledim hala var ne yapacağım şu an Norton Internet Security ile tam tarama yaptırıyorum. Virüs böyle: Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2014
Arkadaşlar ne yapacağımı bilmiyorum. Allah rızası için yardım edin lütfen bunun gibi böyle bir şey var. Chrome silip yükledim hala var ne yapacağım şu an Norton Internet Security ile tam tarama yaptırıyorum. Virüs böyle:
1337 Kilopat Katılım 24 Ağustos 2013 Mesajlar 223 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2014 #3 Senin ilacın burada: ADW Cleaner AdwCleaner Download İlk önce ccleaner ile bilgisayarı ve chrome u temizle sonra adwcleaner ile temizlik yap ve restartla. Sorun çözülmezse burdayım.
Senin ilacın burada: ADW Cleaner AdwCleaner Download İlk önce ccleaner ile bilgisayarı ve chrome u temizle sonra adwcleaner ile temizlik yap ve restartla. Sorun çözülmezse burdayım.
Hakan100 Hectopat Katılım 1 Ağustos 2014 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2014 #4 1337 dedi: Senin ilacın burada: ADW Cleaner AdwCleaner Download İlk önce ccleaner ile bilgisayarı ve chrome u temizle sonra adwcleaner ile temizlik yap ve restartla. Genişletmek için tıkla... Tamam ama hallettim herhalde. Buldum çözümümü. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2014
1337 dedi: Senin ilacın burada: ADW Cleaner AdwCleaner Download İlk önce ccleaner ile bilgisayarı ve chrome u temizle sonra adwcleaner ile temizlik yap ve restartla. Genişletmek için tıkla... Tamam ama hallettim herhalde. Buldum çözümümü.
1337 Kilopat Katılım 24 Ağustos 2013 Mesajlar 223 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2014 #5 Hakan100 dedi: Tamam ama hallettim herhalde. Buldum çözümünü. Genişletmek için tıkla... Sen yine de dediklerimi yap, tamamen temizlenmemiş olabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2014
Hakan100 dedi: Tamam ama hallettim herhalde. Buldum çözümünü. Genişletmek için tıkla... Sen yine de dediklerimi yap, tamamen temizlenmemiş olabilir.
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.874 Makaleler 9 Çözümler 49 19 Ağustos 2014 #6 Çözüldüğüne göre kilitliyorum. @1337 arkadaşımızın çözümü çalışıyor, bizzat başka bilgisayarda da denemiştim.
Çözüldüğüne göre kilitliyorum. @1337 arkadaşımızın çözümü çalışıyor, bizzat başka bilgisayarda da denemiştim.