Chromebook kullanan oldu mu?

MortalGeneral

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba hocalarım acaba aranızda chromebook kullanan oldu mu? Ülkemizde pek yaygın olmadığı için merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Almanya'dan gelen akrabalarım kullanıyorlardı 1 kaç hafta sonra ekranını kırdılar ve adaptörünü kaybettiler ayrıca Türkiye'de kaldıkları süre boyunca yedek parçası olmadığından dolayı kullanamadılar ardından Almanya'ya gittiklerindede pahalı bir fiyata tamir ettirdiklerini söylüyorlar ama açıkçası pek güvendiğim insanlar değil.

Chromebook u 2 gün boyunca inceleme için kullanmıştım arayüzü hızlıydı ve pilide 6 saate yakın gidiyordu ve akrabalarım da memnundu ama dediğim gibi parça sıkıntısı dışında bir sorun yaşamazsın diye düşünüyorum ve onların kullandıkları bilmediğim bir yurt dışı markası idi ve Türkiye'de yoktu eğer Türkiye'den alırsanız kullanım amacınıza göre değişmekle birlikte işinizi görebilir.

Almanya'dan gelen akrabalarım kullanıyorlardı 1 kaç hafta sonra ekranını kırdılar ve adaptörünü kaybettiler ayrıca Türkiye'de kaldıkları süre boyunca yedek parçası olmadığından dolayı kullanamadılar ardından Almanya'ya gittiklerindede pahalı bir fiyata tamir ettirdiklerini söylüyorlar ama açıkçası pek güvendiğim insanlar değil.

Chromebook u 2 gün boyunca inceleme için kullanmıştım arayüzü hızlıydı ve pilide 6 saate yakın gidiyordu ve akrabalarım da memnundu ama dediğim gibi parça sıkıntısı dışında bir sorun yaşamazsın diye düşünüyorum ve onların kullandıkları bilmediğim bir yurt dışı markası idi ve Türkiye'de yoktu eğer Türkiye'den alırsanız kullanım amacınıza göre değişmekle birlikte işinizi göre
Merhaba hocam evet bende chromebook cihazımı almanyadan teğmin ettim ve şu an o cihazdan yazıyorum ilk basta söylemek isterim ki cihaz Ingilizce klavye ve kullanımı bu yüzden zor. Cihaz´a linux indirdikten sonra cihaza her türlü uygulama indirebiliyorsun ve cihaz daha kullanışlı oluyor.

Merhaba hocam evet bende chromebook cihazımı Almanya'dan teğmin ettim ve şu an o cihazdan yazıyorum ilk basta söylemek isterim ki cihaz İngilizce klavye ve kullanımı bu yüzden zor. Cihaz´a Linux indirdikten sonra cihaza her türlü uygulama indirebiliyorsun ve cihaz daha kullanışlı oluyor.

Hayırlı olsun hocam güle güle kullan umarım memnun kalırsın.

Kötü bir deneyim. PWA ile internetten çalışsın diye tasarlanmış. Tarayıcı işini çok daha hafif yapıyor ama en basit bir hesap makinesi için bile internete bağlı olmanız lazım. Eklenti indirilebiliyor ama chrome'un web mağazası çok iyi değil o konularda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı