Y yiğitarda Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 567 Çözümler 3 28 Temmuz 2023 #1 Merhaba, ben yurt dışından chromebook aldım modeli Dell chromebook 3120 ben buna ne yaparsam yapayım hiçbir şekilde Play Store'u indiremedim. Onlarca yabancı foruma baktım videolara baktım ancak yok, yardımcı olursanız çok sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Temmuz 2023
Merhaba, ben yurt dışından chromebook aldım modeli Dell chromebook 3120 ben buna ne yaparsam yapayım hiçbir şekilde Play Store'u indiremedim. Onlarca yabancı foruma baktım videolara baktım ancak yok, yardımcı olursanız çok sevinirim.
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2023 #2 Hocam ayarlarda Google Play Store adı altında Aktif Et butonu olması gerek. Ona basıp belgeyi kabul ettikten sonra sistemde aktif olması gerekiyor.
Hocam ayarlarda Google Play Store adı altında Aktif Et butonu olması gerek. Ona basıp belgeyi kabul ettikten sonra sistemde aktif olması gerekiyor.
Y yiğitarda Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 567 Çözümler 3 28 Temmuz 2023 #3 Baş-ül Adam dedi: Hocam ayarlarda Google Play Store adı altında aktif et butonu olması gerek. Ona basıp belgeyi kabul ettikten sonra sistemde aktif olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... İşte öyle bir buton yok.
Baş-ül Adam dedi: Hocam ayarlarda Google Play Store adı altında aktif et butonu olması gerek. Ona basıp belgeyi kabul ettikten sonra sistemde aktif olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... İşte öyle bir buton yok.