ardavenus Kilopat Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 8 2 Nisan 2019 #1 bugün google ayarlarda bu aygıt kuruluşunuz tarafından yönetiliyor diye bir yazı gördüm acaba o nedir ve zararlı mıdır? Bir de bilgisayarımı hiçbir yere bağlamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Nisan 2019
bugün google ayarlarda bu aygıt kuruluşunuz tarafından yönetiliyor diye bir yazı gördüm acaba o nedir ve zararlı mıdır? Bir de bilgisayarımı hiçbir yere bağlamadım.
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 2 Nisan 2019 #2 Keşke bir görselde paylaşsaydınız.
ardavenus Kilopat Katılım 2 Nisan 2019 Mesajlar 8 14 Nisan 2019 #3 LayThese dedi: Keşke bir görselde paylaşsaydınız. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri Adsız.png 73,7 KB · Görüntüleme: 50
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 14 Nisan 2019 #4 Bu videoya bakabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu videoya bakabilirsiniz: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et