Kqod Centipat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #1 Google Chrome ile YouTube'dan bir video açtığımda belirli aralıklarda "canlı alt yazı" denilen şey beliriyor. Çözümü var mıdır acaba?
Google Chrome ile YouTube'dan bir video açtığımda belirli aralıklarda "canlı alt yazı" denilen şey beliriyor. Çözümü var mıdır acaba?
AhmetH. Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 166 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri (Lenovo ideapad 310-15IKB) DDR4 2133 MHz CL15 4+4 GB RAM, Samsung 870 EVO 500 GB SSD, Intel Core i5-7200U @ 2.50 GHz, Nvidia GeForce 920 MX 2 GB GPU Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #2 Chrome'da videoyu izlerken sağ üstte ki şu logoya tıklayarak canlı altyazıyı kapatabilirsin:
Kqod Centipat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2021 #3 Kapatmanın yolunu buldum. Nedense daha önce sakince ve yavaşça bakınca görmemiştim konuyu kapatırsanız sevinirim. AhmetH. dedi: Chrome'da videoyu izlerken sağ üstte ki şu logoya tıklayarak canlı alt yazıyı kapatabilirsin: Eki Görüntüle 1077357 Genişletmek için tıkla... T AhmetH. dedi: Chrome'da videoyu izlerken sağ üstte ki şu logoya tıklayarak canlı alt yazıyı kapatabilirsin: Eki Görüntüle 1077357 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Ben Chrome'nin ayarlarından kapattım.
Kapatmanın yolunu buldum. Nedense daha önce sakince ve yavaşça bakınca görmemiştim konuyu kapatırsanız sevinirim. AhmetH. dedi: Chrome'da videoyu izlerken sağ üstte ki şu logoya tıklayarak canlı alt yazıyı kapatabilirsin: Eki Görüntüle 1077357 Genişletmek için tıkla... T AhmetH. dedi: Chrome'da videoyu izlerken sağ üstte ki şu logoya tıklayarak canlı alt yazıyı kapatabilirsin: Eki Görüntüle 1077357 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Ben Chrome'nin ayarlarından kapattım.