O ozkannural06 Decapat Katılım 21 Ağustos 2019 Mesajlar 45 4 Ağustos 2020 #1 Merhaba arkadaşlar ben bayadır Opera kullanıyorum onda ekran yırtılması olmuyor ama Chrome'a geçince tam ekrana aldığımda ekran yırtılması oluyor. Neden Opera'da olmuyor da Chrome'da oluyor?
Merhaba arkadaşlar ben bayadır Opera kullanıyorum onda ekran yırtılması olmuyor ama Chrome'a geçince tam ekrana aldığımda ekran yırtılması oluyor. Neden Opera'da olmuyor da Chrome'da oluyor?
Çözüm U U unnamedington 4 Ağustos 2020 Donanım hızlandırmayı kapatmayı deneyebilir misiniz? Kod:Panoya kopyala chrome://settings/system
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 4 Ağustos 2020 #2 Donanım hızlandırmayı kapatmayı deneyebilir misiniz? Kod:Panoya kopyala chrome://settings/system Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS O ozkannural06 Decapat Katılım 21 Ağustos 2019 Mesajlar 45 4 Ağustos 2020 #3 unnamedington dedi: Donanım hızlandırmayı kapatmayı deneyebilir misiniz? Kod:Panoya kopyala chrome://settings/system Eki Görüntüle 630764 Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim düzeldi . Artı 0 Eksi
unnamedington dedi: Donanım hızlandırmayı kapatmayı deneyebilir misiniz? Kod:Panoya kopyala chrome://settings/system Eki Görüntüle 630764 Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim düzeldi .