Merhaba Chrome'da gezerken birden mavi ekran verdi. Sistemi açtığımda 'Reboot and Select proper boot device or insert boot Media in selected boot device and press any key' ekranı geldi. Sonra BIOS'a girdim sistemin kurulu olduğu SSD'yi görmüyordu. Bilgisayarı kapatıp 5 dk bekledim kendiliğinden düzeldi.
Ayrıca Minidump dosyalarının oluşma tarihi mart ayında daha önce mavi ekran hatası almamıştım. Yeni dosya oluşturmamış galiba.
Ekran kartı ile ilgili bir sorun var.
DDU ile ekran kartı sürücülerinizi silip en son WHQL sürümü kurun.
Onun dışında MSI Afterburner uygulaması ile ilgili bir dosya görüyorum. Ne olur ne olmaz MSI Afterburner'ı sistemden kaldırın. Hata düzelirse tekrar kurup deneyebilirsiniz.
Hata ile ile ilgisi olduğunu zannetmesem de BIOS'unuzu güncellemenizde fayda var. Aşağıdaki bağlantıdan BIOS'unuzu 3604 sürümüne güncelleyin.
Onun dışında MSI Afterburner uygulaması ile ilgili bir dosya görüyorum. Ne olur ne olmaz MSI Afterburner'ı sistemden kaldırın. Hata düzelirse tekrar kurup deneyebilirsiniz.
Hata ile ile ilgisi olduğunu zannetmesem de BIOS'unuzu güncellemenizde fayda var. Aşağıdaki bağlantıdan BIOS'unuzu 3604 sürümüne güncelleyin.