ReVeNgE17 Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #1 Sistemimde RX6600 R5 5500 bileşenler var ama ne hikmetse Google'da yeni sekme açıyorum ve PC donuyor, video ekranını küçültüyorum ve PC donuyor. Cidden çok can sıkmaya başladı, bunu nasıl çözebilirim?
Sistemimde RX6600 R5 5500 bileşenler var ama ne hikmetse Google'da yeni sekme açıyorum ve PC donuyor, video ekranını küçültüyorum ve PC donuyor. Cidden çok can sıkmaya başladı, bunu nasıl çözebilirim?
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 7 Ekim 2023 #2 GPU sürücüsü kaynaklı olabilir. Güncel mi? Artı 0 Eksi
KS KS ReVeNgE17 Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ekim 2023 #3 General Pong Krell dedi: GPU sürücüsü kaynaklı olabilir. Güncel mi? Genişletmek için tıkla... Güncel format atmayı düşünüyorum General Pong Krell dedi: GPU sürücüsü kaynaklı olabilir. Güncel mi? Genişletmek için tıkla... Ama PC yeniden başlatınca bir 1 2 saat olmuyor sonradan başlıyor bu kasma. Son düzenleme: 7 Ekim 2023 Artı 0 Eksi
General Pong Krell dedi: GPU sürücüsü kaynaklı olabilir. Güncel mi? Genişletmek için tıkla... Güncel format atmayı düşünüyorum General Pong Krell dedi: GPU sürücüsü kaynaklı olabilir. Güncel mi? Genişletmek için tıkla... Ama PC yeniden başlatınca bir 1 2 saat olmuyor sonradan başlıyor bu kasma.
General Pong Krell Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2019 Mesajlar 5.828 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Ojom - Umbara 8 Ekim 2023 #4 Farklı tarayıcılar ile denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS ReVeNgE17 Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2023 #5 General Pong Krell dedi: Farklı tarayıcılar ile denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denemiştim. Format attım düzeldi. Artı 0 Eksi
General Pong Krell dedi: Farklı tarayıcılar ile denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denemiştim. Format attım düzeldi.