Ahnohnim Hectopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 845 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2024 #1 Mobilde Chrome üzerinden güvenli aramayı değiştirilemeyecek üzere açabilmenin bir yolu var mı? Kendim bile değiştiremeyecek şekilde kalıci olarak kalmasını istiyorum.
Mobilde Chrome üzerinden güvenli aramayı değiştirilemeyecek üzere açabilmenin bir yolu var mı? Kendim bile değiştiremeyecek şekilde kalıci olarak kalmasını istiyorum.
5 505552 Kilopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 2.310 Çözümler 122 10 Nisan 2024 #2 Operatörünün güvenli internet hizmetini kullanabilirsin. Google da bu ayara uyum sağlıyor. Wi-Fi'da nasıl yaparsın bilmiyorum.
Operatörünün güvenli internet hizmetini kullanabilirsin. Google da bu ayara uyum sağlıyor. Wi-Fi'da nasıl yaparsın bilmiyorum.
Ahnohnim Hectopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 845 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2024 #3 505552 dedi: Operatörünün güvenli internet hizmetini kullanabilirsin. Google da bu ayara uyum sağlıyor. Wi-Fi'da nasıl yaparsın bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam çok garip sorular soracağım biliyorum gizli sekme peki devre dışı bıraklılabiliyor mu?
505552 dedi: Operatörünün güvenli internet hizmetini kullanabilirsin. Google da bu ayara uyum sağlıyor. Wi-Fi'da nasıl yaparsın bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam çok garip sorular soracağım biliyorum gizli sekme peki devre dışı bıraklılabiliyor mu?
5 505552 Kilopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 2.310 Çözümler 122 10 Nisan 2024 #4 Ahnohnim dedi: Hocam çok garip sorular soracağım biliyorum gizli sekme peki devre dışı bıraklılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Gizli pencere Windows'ta devre dışı bırakılabiliyor ama Android'de olmuyor herhalde.
Ahnohnim dedi: Hocam çok garip sorular soracağım biliyorum gizli sekme peki devre dışı bıraklılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Gizli pencere Windows'ta devre dışı bırakılabiliyor ama Android'de olmuyor herhalde.
Ahnohnim Hectopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 845 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2024 #5 505552 dedi: Gizli pencere Windows'ta devre dışı bırakılabiliyor ama Android'de olmuyor herhalde. Genişletmek için tıkla... Hocam son soru bunun için tarayıcı var mı uygunsuz içeriklerin engellendiği gerçekten ihtiyacım var
505552 dedi: Gizli pencere Windows'ta devre dışı bırakılabiliyor ama Android'de olmuyor herhalde. Genişletmek için tıkla... Hocam son soru bunun için tarayıcı var mı uygunsuz içeriklerin engellendiği gerçekten ihtiyacım var