KROLDMAN Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2023 #1 Chrome'dan bir siteden hesabıma girdim ve şimdi o hesabı değiştirmek istiyorum ama direk o hesaba bağlanıyor. Hesaplarım kısmı çıkmıyor, neden? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2023
Chrome'dan bir siteden hesabıma girdim ve şimdi o hesabı değiştirmek istiyorum ama direk o hesaba bağlanıyor. Hesaplarım kısmı çıkmıyor, neden?
SametKKN Femtopat Katılım 25 Mayıs 2023 Mesajlar 243 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #2 KROLDMAN dedi: Chrome'dan bir siteden hesabıma girdim ve şimdi o hesabı değiştirmek istiyorum ama direk o hesaba bağlanıyor. Hesaplarım kısmı çıkmıyor, neden? Genişletmek için tıkla... Chrome'nin üstünde hesap simgesi varsa olabilir veya. Chrome'de profil oluşturman lazım o Gmail için.
KROLDMAN dedi: Chrome'dan bir siteden hesabıma girdim ve şimdi o hesabı değiştirmek istiyorum ama direk o hesaba bağlanıyor. Hesaplarım kısmı çıkmıyor, neden? Genişletmek için tıkla... Chrome'nin üstünde hesap simgesi varsa olabilir veya. Chrome'de profil oluşturman lazım o Gmail için.