Sorunun belliyken şimdi salataya dönmüş bildiğin, sorunun umarım çözülür.Umarım bundan sonra yetkilileri beklememezlik yapmassın buda sana ders olmuş oldu
Kıskançlık hiç iyi birşey değildir arkadaşlar. Ben sadece insana göre çözüm sunarım bu yüzden daha kısa ve veri kayıpsız yöntemi bildirdim. 9. sayfaya kadar olan çözümlerin çoğu(Mıller dışında) çözüm yerine çözümsüzlüğe sürüklemeye yetecek şeyler ve öyle de olmuş. Farketmediğiniz kısım local hesap ile değil MS hesabıyla girilmiş kişiye şifre kaldırmasını söylüyorsunuz. Aslında çözüm daha da basit ancak bir taşla iki kuş vurulur dediğim yöntem ile. Yine de belki birinin işine yarar kimse de söylememiş o yüzden şöyle yapılabilir;
Kişi MS hesap şifresini doğru bildiği halde yanlış diyor, madem yanlış neden şifreyi değiştirmesini isteyip yeni şifre ile giriş yapmasını sağlamıyorsunuz?
Tabi bu şifre sorununu zararlı da etkiliyor olabilir, Miller de buna dikkat çekmiş ama çok kişi konuda yorum yapınca konu sahibinin aklı karışmış. Bu karışıklığa da en kısa çözüm ilk söylediğim mesajdır. Bu yüzden alınganlık vb. şeylere gerek yok.
Not: (Gereksiz konu uzatanları da sevmediğimden kısa bitirmek istedim.)
Kişi MS hesap şifresini doğru bildiği halde yanlış diyor, madem yanlış neden şifreyi değiştirmesini isteyip yeni şifre ile giriş yapmasını sağlamıyorsunuz?
Çünkü internet erişimi de yok arkadaşın... Ben hiç MS'li bir şekilde oturum kullanmadım. Zaten defalarca da belirttim. MS'li hesabın farklı olabileceğini de söyledim kendisine. [emoji106]
Özetle, ben sadece admin hesabına ulaşırsa rahatlıkla giriş yapabileceğini düşündüm. Ama kendisi format atmak istiyorsa keyfi bilir.