teodan Kilopat Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 221 Makaleler 3 Çözümler 5 28 Eylül 2021 #1 Evet, karanlık modda sağ tarafta bembeyaz parlayan Windows XP'den kalma scrollbardan tek flag ile kurtulabiliyormuşuz. 1) Arama çubuğuna chrome://flags yazın. 2) Overlay Scroolbars flagini aktif edin. 3) Chrome'u yeniden başlatın. Sade, zarif ve uyumlu scrollbarın keyfini çıkarabilirsiniz.
Evet, karanlık modda sağ tarafta bembeyaz parlayan Windows XP'den kalma scrollbardan tek flag ile kurtulabiliyormuşuz. 1) Arama çubuğuna chrome://flags yazın. 2) Overlay Scroolbars flagini aktif edin. 3) Chrome'u yeniden başlatın. Sade, zarif ve uyumlu scrollbarın keyfini çıkarabilirsiniz.
FlyingBeaver Kilopat Katılım 11 Mart 2018 Mesajlar 127 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #2 Bu işlemi yapınca scrollbar tamamen kayboldu.
Rolesional Hectopat Katılım 5 Temmuz 2021 Mesajlar 1.687 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Eylül 2021 #3 FlyingBeaver dedi: Bu işlemi yapınca scrollbar tamamen kayboldu. Genişletmek için tıkla... Bende de öyle oldu
FlyingBeaver dedi: Bu işlemi yapınca scrollbar tamamen kayboldu. Genişletmek için tıkla... Bende de öyle oldu
6 61340 Kilopat Katılım 1 Haziran 2015 Mesajlar 1.808 Çözümler 20 28 Eylül 2021 #4 Bu kadar yanlış bir konu da ilk defa görüyorum
teodan Kilopat Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 221 Makaleler 3 Çözümler 5 28 Eylül 2021 #5 FlyingBeaver dedi: Bu işlemi yapınca scrollbar tamamen kayboldu. Genişletmek için tıkla... Rolesional dedi: Bende de öyle oldu Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatın. İlk seferde bende de reddit'te scrollbar görünmüyordu. Daha sonra düzeldi. Ayrıca dururken scrollbar kayboluyor, kaydırırken overlay olarak görünüyor sadece. Silinen üye dedi: Bu kadar yanlış bir konu da ilk defa görüyorum Genişletmek için tıkla... Yanlış bir şey yok. Sorunsuzca kullanıyorum.
FlyingBeaver dedi: Bu işlemi yapınca scrollbar tamamen kayboldu. Genişletmek için tıkla... Rolesional dedi: Bende de öyle oldu Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı yeniden başlatın. İlk seferde bende de reddit'te scrollbar görünmüyordu. Daha sonra düzeldi. Ayrıca dururken scrollbar kayboluyor, kaydırırken overlay olarak görünüyor sadece. Silinen üye dedi: Bu kadar yanlış bir konu da ilk defa görüyorum Genişletmek için tıkla... Yanlış bir şey yok. Sorunsuzca kullanıyorum.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 28 Eylül 2021 #6 Teşekkür ederim, güzel oldu.