TéQ10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2017 Mesajlar 1.537 Çözümler 5 5 Nisan 2020 #1 Opera'daki gibi sadece görülen yerin değil sayfanın istediğiniz kadarını (sayfayı küçültmeden) ekran görüntüsünü almak için bir eklenti var mı? Örnek:
Opera'daki gibi sadece görülen yerin değil sayfanın istediğiniz kadarını (sayfayı küçültmeden) ekran görüntüsünü almak için bir eklenti var mı? Örnek:
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 5 Nisan 2020 #2 Masasüstü sürümü de var. Aktif olarak kullanıyorum. Lightshot (ekran görüntüsü aracı) Ekran görüntüsü yakalamak için kolay ve kullanışlı uygulama. Belirli bir alanı seçebilir, düzenleyebilir ve uzak sunucuya… chrome.google.com
Masasüstü sürümü de var. Aktif olarak kullanıyorum. Lightshot (ekran görüntüsü aracı) Ekran görüntüsü yakalamak için kolay ve kullanışlı uygulama. Belirli bir alanı seçebilir, düzenleyebilir ve uzak sunucuya… chrome.google.com
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.636 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 5 Nisan 2020 #3 Windows’taki ekran alıntı aracını da kullanabilirsin. Ama Lightshot eklentisi de iyidir.
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.546 Çözümler 83 5 Nisan 2020 #4 Windows içinde zaten bir alıntı aracı bulunmakta. 26318 dedi: Masasüstü sürümü de var. Aktif olarak kullanıyorum. Lightshot (ekran görüntüsü aracı) Ekran görüntüsü yakalamak için kolay ve kullanışlı uygulama. Belirli bir alanı seçebilir, düzenleyebilir ve uzak sunucuya… chrome.google.com Genişletmek için tıkla...
Windows içinde zaten bir alıntı aracı bulunmakta. 26318 dedi: Masasüstü sürümü de var. Aktif olarak kullanıyorum. Lightshot (ekran görüntüsü aracı) Ekran görüntüsü yakalamak için kolay ve kullanışlı uygulama. Belirli bir alanı seçebilir, düzenleyebilir ve uzak sunucuya… chrome.google.com Genişletmek için tıkla...
TéQ10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2017 Mesajlar 1.537 Çözümler 5 5 Nisan 2020 #5 Ekran alıntısı almayı ben de biliyorum. Operanın anlık görüntü eklentisi gibi diyorum. Örnek de koydum konuya. Hiç mi Opera kullanmış olan yok?
Ekran alıntısı almayı ben de biliyorum. Operanın anlık görüntü eklentisi gibi diyorum. Örnek de koydum konuya. Hiç mi Opera kullanmış olan yok?
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 5 Nisan 2020 #6 Tam Sayfa Ekran Görüntüsü Al - FireShot Web sayfasının tamamının ekran görüntüsünü al. Ãek, düzenle, kaydet (PDF/JPEG/GIF/PNG), yükle, yazdır veya gönder (OneNote, pano,⦠chrome.google.com
Tam Sayfa Ekran Görüntüsü Al - FireShot Web sayfasının tamamının ekran görüntüsünü al. Ãek, düzenle, kaydet (PDF/JPEG/GIF/PNG), yükle, yazdır veya gönder (OneNote, pano,⦠chrome.google.com
Enes DEDE Hectopat Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2020 #7 TéQ10 dedi: Ekran alıntısı almayı ben de biliyorum. Opera'nın anlık görüntü eklentisi gibi diyorum. Örnek de koydum konuya. Hiç mi Opera kullanmış olan yok? Genişletmek için tıkla... Ben Opera GX kullanıyorum ama bu özellikten haberim yok...
TéQ10 dedi: Ekran alıntısı almayı ben de biliyorum. Opera'nın anlık görüntü eklentisi gibi diyorum. Örnek de koydum konuya. Hiç mi Opera kullanmış olan yok? Genişletmek için tıkla... Ben Opera GX kullanıyorum ama bu özellikten haberim yok...
HABAR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 9.017 Makaleler 18 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2020 #8 TéQ10 dedi: Ekran alıntısı almayı ben de biliyorum. Operanın anlık görüntü eklentisi gibi diyorum. Örnek de koydum konuya. Hiç mi Opera kullanmış olan yok? Genişletmek için tıkla... Chrome eklentileri Opera'da çalışıyor zaten.
TéQ10 dedi: Ekran alıntısı almayı ben de biliyorum. Operanın anlık görüntü eklentisi gibi diyorum. Örnek de koydum konuya. Hiç mi Opera kullanmış olan yok? Genişletmek için tıkla... Chrome eklentileri Opera'da çalışıyor zaten.
TéQ10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2017 Mesajlar 1.537 Çözümler 5 5 Nisan 2020 #9 Enes DEDE dedi: Ben Opera GX kullanıyorum ama bu özellikten haberim yok... Genişletmek için tıkla... İşaretlediğim yerden girebilirsiniz. HABAR dedi: Chrome eklentileri Opera'da çalışıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Kendi içinde var Opera'nın başka neyle açıklayacağımı bilemedim ondan eklenti dedim. Darktower'ın attığı linkteki eklenti işime yaradı.
Enes DEDE dedi: Ben Opera GX kullanıyorum ama bu özellikten haberim yok... Genişletmek için tıkla... İşaretlediğim yerden girebilirsiniz. HABAR dedi: Chrome eklentileri Opera'da çalışıyor zaten. Genişletmek için tıkla... Kendi içinde var Opera'nın başka neyle açıklayacağımı bilemedim ondan eklenti dedim. Darktower'ın attığı linkteki eklenti işime yaradı.
G göksev Yoctopat Katılım 29 Mart 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 29 Mart 2022 #10 26318 dedi: Masasüstü sürümü de var. Aktif olarak kullanıyorum. Lightshot (ekran görüntüsü aracı) Ekran görüntüsü yakalamak için kolay ve kullanışlı uygulama. Belirli bir alanı seçebilir, düzenleyebilir ve uzak sunucuya… chrome.google.com Genişletmek için tıkla... Merhabalar. Opera'da aldığımız ekran görüntüsünü kaydetmeyi unutmuşsak nasıl bulabiliriz kaydedilmeyen ekran görüntülerini?
26318 dedi: Masasüstü sürümü de var. Aktif olarak kullanıyorum. Lightshot (ekran görüntüsü aracı) Ekran görüntüsü yakalamak için kolay ve kullanışlı uygulama. Belirli bir alanı seçebilir, düzenleyebilir ve uzak sunucuya… chrome.google.com Genişletmek için tıkla... Merhabalar. Opera'da aldığımız ekran görüntüsünü kaydetmeyi unutmuşsak nasıl bulabiliriz kaydedilmeyen ekran görüntülerini?