Chrome'da kayıtlı şifrelerim silinmiş. Geçmiş, kayıtlı adresler vs. diğer her şey duruyor. Oturum açık da değildi, bunları kurtarma ihtimalim var mıdır?
Yok maalesef oturum açık değildi dediğim gibi.Sign in - Google Accounts. sitesinde parolalarınız gözüküyor mu? Tarayıcınızın Sync ayarlarında parolalar kaydediliyor mu bakın lütfen.
Geri yüklemeyi mi kast ediyorsunuz. Baktığımda şifrelerin gittiği tarihten önceye geri yükleme yapabiliyorum.Windows önyükleme önceden açtıysanız eski tarihlere gidebilirsiniz.
Evet ondan bahsediyorum. Geri yükleme yapmayı deneyebilirsiniz. Sonuçta eski bir tarihe gideceği için şifrelerin geri geleceğini sanıyorum.Yok maalesef oturum açık değildi dediğim gibi.
Geri yüklemeyi mi kast ediyorsunuz. Baktığımda şifrelerin gittiği tarihten önceye geri yükleme yapabiliyorum.
Yok maalesef oturum açık değildi dediğim gibi.
Geri yüklemeyi mi kast ediyorsunuz. Baktığımda şifrelerin gittiği tarihten önceye geri yükleme yapabiliyorum.
Biliyorum da, Chrome'u kaldırıp yüklemedim, format falan atmadım. Bir açtım şifreler gitmiş. İşin ilginç tarafı giden sadece şifreler. Geçmiş, kayıtlı adresler vs. duruyor yani.Hocam oturum açık değilse parolaları kaydetmez. O local olarak durur yani. Tekrar kullanabilmeniz için oturum açıp buluta kaydetmesi gerek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.