Chrome'da parolalar silinmiş

mustafa08

Kilopat
Chrome'da kayıtlı şifrelerim silinmiş. Geçmiş, kayıtlı adresler vs. diğer her şey duruyor. Oturum açık da değildi, bunları kurtarma ihtimalim var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Chrome'da kayıtlı şifrelerim silinmiş. Geçmiş, kayıtlı adresler vs. diğer her şey duruyor. Oturum açık da değildi, bunları kurtarma ihtimalim var mıdır?

Sign in - Google Accounts. sitesinde parolalarınız gözüküyor mu? Tarayıcınızın Sync ayarlarında parolalar kaydediliyor mu bakın lütfen.

Yok maalesef oturum açık değildi dediğim gibi.

Geri yüklemeyi mi kast ediyorsunuz. Baktığımda şifrelerin gittiği tarihten önceye geri yükleme yapabiliyorum.
Evet ondan bahsediyorum. Geri yükleme yapmayı deneyebilirsiniz. Sonuçta eski bir tarihe gideceği için şifrelerin geri geleceğini sanıyorum.

Yok maalesef oturum açık değildi dediğim gibi.

Geri yüklemeyi mi kast ediyorsunuz. Baktığımda şifrelerin gittiği tarihten önceye geri yükleme yapabiliyorum.

Hocam oturum açık değilse parolaları kaydetmez. O local olarak durur yani. Tekrar kullanabilmeniz için oturum açıp buluta kaydetmesi gerek.

Hocam oturum açık değilse parolaları kaydetmez. O local olarak durur yani. Tekrar kullanabilmeniz için oturum açıp buluta kaydetmesi gerek.
Biliyorum da, Chrome'u kaldırıp yüklemedim, format falan atmadım. Bir açtım şifreler gitmiş. İşin ilginç tarafı giden sadece şifreler. Geçmiş, kayıtlı adresler vs. duruyor yani.

Edit: Evet geri yükleme tamamlandı, değişen herhangi bir şey yok.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı