5 564803 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 1.262 Çözümler 4 27 Haziran 2024 #1 Bu üstte ki kısmın, duvar kâğıdımla aynı olmasını istiyorum. Saydam olsun yani. Nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2024
SamsunLee Decapat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 947 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #2 Chrome web mağazası'ndan uygulama edinin: Öncelikle, Chrome web mağazası'ndan saydam temaları destekleyen bir tema bulmanız gerekecek. Bazı popüler seçenekler arasında "transparent theme" gibi temalar bulunabilir. Artı 0 Eksi
Chrome web mağazası'ndan uygulama edinin: Öncelikle, Chrome web mağazası'ndan saydam temaları destekleyen bir tema bulmanız gerekecek. Bazı popüler seçenekler arasında "transparent theme" gibi temalar bulunabilir.
PROELMA X UMUT DENİZ Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 508 Çözümler 13 Yer TOKAT Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemcim İntel i9-Anakartım ASUS ROG STRIX X670E-F-Ekran kartım Asus ROG STRİX RTX 4090 Ayrıca bir de Gaming Laptop'um var. MSI THIN GF63 16 GB RAM NVIDIA GEFORCE RTX 4050 6 GB VRAM Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Doktoru 27 Haziran 2024 #3 Magic Theme - Transparency 50 - Chrome Web MaÄazası A theme to integrate the browser Chromium⢠(v34 or less) in modern operating systems. This transparent theme was build to have a⦠chromewebstore.google.com Buna bakın çözüm ise çözüm olarak işaretleyin. Artı 0 Eksi
Magic Theme - Transparency 50 - Chrome Web MaÄazası A theme to integrate the browser Chromium⢠(v34 or less) in modern operating systems. This transparent theme was build to have a⦠chromewebstore.google.com Buna bakın çözüm ise çözüm olarak işaretleyin.
KS KS 5 564803 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 1.262 Çözümler 4 27 Haziran 2024 #4 PROELMA X UMUT DENİZ dedi: Magic Theme - Transparency 50 - Chrome Web MaÄazası A theme to integrate the browser Chromium⢠(v34 or less) in modern operating systems. This transparent theme was build to have a⦠chromewebstore.google.com Buna bakın çözüm ise çözüm olarak işaretleyin. Genişletmek için tıkla... Keşke çözüm olarak işaretleyebilsem Bu oldu bu uygulamayı yükleyince. Artı 0 Eksi
PROELMA X UMUT DENİZ dedi: Magic Theme - Transparency 50 - Chrome Web MaÄazası A theme to integrate the browser Chromium⢠(v34 or less) in modern operating systems. This transparent theme was build to have a⦠chromewebstore.google.com Buna bakın çözüm ise çözüm olarak işaretleyin. Genişletmek için tıkla... Keşke çözüm olarak işaretleyebilsem Bu oldu bu uygulamayı yükleyince.
PROELMA X UMUT DENİZ Decapat Katılım 10 Ocak 2023 Mesajlar 508 Çözümler 13 Yer TOKAT Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemcim İntel i9-Anakartım ASUS ROG STRIX X670E-F-Ekran kartım Asus ROG STRİX RTX 4090 Ayrıca bir de Gaming Laptop'um var. MSI THIN GF63 16 GB RAM NVIDIA GEFORCE RTX 4050 6 GB VRAM Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Doktoru 27 Haziran 2024 #5 564803 dedi: Eki Görüntüle 2234599 Keşke çözüm olarak işaretleyebilsem Bu oldu bu uygulamayı yükleyince. Genişletmek için tıkla... Canın sağ olsun ne yapalım. Artı 0 Eksi
564803 dedi: Eki Görüntüle 2234599 Keşke çözüm olarak işaretleyebilsem Bu oldu bu uygulamayı yükleyince. Genişletmek için tıkla... Canın sağ olsun ne yapalım.