AC/DC Kilopat Katılım 15 Eylül 2013 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2015 #1 Arkadaşlar Chrome'de sürekli sayfa yenileme oluyor. Mesela 2 sekme var birisinde dolanırken diğerine gidiyorum ve sayfa yenileniyor. Çok sıkıntı çıkarıyor ve bütün siteler de aynı sorun oluyor Bunu nasıl kapatabilirim? Not: Tablet kullanıyorum.
Arkadaşlar Chrome'de sürekli sayfa yenileme oluyor. Mesela 2 sekme var birisinde dolanırken diğerine gidiyorum ve sayfa yenileniyor. Çok sıkıntı çıkarıyor ve bütün siteler de aynı sorun oluyor Bunu nasıl kapatabilirim? Not: Tablet kullanıyorum.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.471 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 6 Nisan 2015 #2 Chrome kaldırmayı ve kullanıcı silmeyi deneyebilirsin. Google hesabı ile giriş yapma.
nutsSincapı Hectopat Katılım 9 Ağustos 2014 Mesajlar 512 6 Nisan 2015 #3 Genelde bu durumlar ram yetersizliğinde oluyor fakat sizin ki yazılımsal bir sorunsa başka bir tarayıcı kullanmayı deneyebilirsiniz.
Genelde bu durumlar ram yetersizliğinde oluyor fakat sizin ki yazılımsal bir sorunsa başka bir tarayıcı kullanmayı deneyebilirsiniz.
AC/DC Kilopat Katılım 15 Eylül 2013 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2015 #4 Mozilla ve Dolphin tarayıcıda sorun yok. Cevaplarınız için teşekkürler. Tavsiyelerinizi deneyeceğim.