5 511993 Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 1.237 Çözümler 1 28 Mart 2023 #1 Dostlar selam. Chrome web mağazası üzerinden tema yüklemeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Daha önce bu temayı yüklemeye çalıştığımda herhangi bir sorunla karşılaşmıyordum. Çözümleriniz varsa bilgilendirirseniz mutlu olurum. İyi sosyaller. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mart 2023
Dostlar selam. Chrome web mağazası üzerinden tema yüklemeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum. Daha önce bu temayı yüklemeye çalıştığımda herhangi bir sorunla karşılaşmıyordum. Çözümleriniz varsa bilgilendirirseniz mutlu olurum. İyi sosyaller.
Aade Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 600 Çözümler 5 Yer New Atlantis 28 Mart 2023 #2 Gmail'ini gizleseydin iyiydi. Paketleyip, yani indirip manuel olarak yüklemeyi dene istersen. Extractor
Gmail'ini gizleseydin iyiydi. Paketleyip, yani indirip manuel olarak yüklemeyi dene istersen. Extractor
5 511993 Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 1.237 Çözümler 1 29 Mart 2023 #3 Aade dedi: Gmail'ini gizleseydin iyiydi. Genişletmek için tıkla... Uyarı için teşekkürler hocam dalgınlığıma gelmiş, moderasyon ekibine bildirdim ekran görüntüsünü kaldırtacağım. Aade dedi: Paketleyip, yani indirip manuel olarak yüklemeyi dene istersen. Genişletmek için tıkla... Hocam döngü gibi bir şeye girdim sanıyorsam, bunu da yüklemeye çalıştığım da aynı hatayı alıyorum.
Aade dedi: Gmail'ini gizleseydin iyiydi. Genişletmek için tıkla... Uyarı için teşekkürler hocam dalgınlığıma gelmiş, moderasyon ekibine bildirdim ekran görüntüsünü kaldırtacağım. Aade dedi: Paketleyip, yani indirip manuel olarak yüklemeyi dene istersen. Genişletmek için tıkla... Hocam döngü gibi bir şeye girdim sanıyorsam, bunu da yüklemeye çalıştığım da aynı hatayı alıyorum.
Aade Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 600 Çözümler 5 Yer New Atlantis 29 Mart 2023 #4 Tarayıcı olarak ne kullanıyordun?