yigitpro83 Femtopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #1 Arkadaşlar selam. Ben Chrome'a girince YouTube yazıyorum ve İngilizce falan bir şeyler yazıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Galiba Chrome'da virüs var. Üstüne tıklayınca, şu yukarıdaki şeylere tıklayınca yabancı şeyler çıkıyor. Silip tekrar yükledim, yine olmadı.
Arkadaşlar selam. Ben Chrome'a girince YouTube yazıyorum ve İngilizce falan bir şeyler yazıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Galiba Chrome'da virüs var. Üstüne tıklayınca, şu yukarıdaki şeylere tıklayınca yabancı şeyler çıkıyor. Silip tekrar yükledim, yine olmadı.
M Madss Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.567 Çözümler 23 Yer Malatya 9 Mart 2021 #2 AdBlock.
LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 9 Mart 2021 #3 Malwarebytes ile taratın. Reklam virüsü kapmış bilgisayar.
xpert Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 164 9 Mart 2021 #4 O zaman atasözümüzü söylüyorum... "Ne olur ne olmaz kasperky ile tam arama yapın"
egeilhamyalman Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 271 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #5 AdWare Cleaner İndirip taratın.
ValveAdalet Centipat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.423 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #6 Adblocker kullanın ya da tarayıcı değiştirin. Bende de öyleydi tarayıcı değiştirdim düzeldi.
Zurnadürüm Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 7.126 Makaleler 22 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #7 yigitpro83 dedi: Üstüne tıklayınca, şu yukarıdaki şeylere tıklayınca yabancı şeyler çıkıyor. Silip tekrar yükledim, yine olmadı. Genişletmek için tıkla... O kadar uğraşacağına bir tane AdBlock eklentisi kursaydın keşke. uBlock Origin - Chrome Web Store Finally, an efficient blocker. Easy on CPU and memory. chrome.google.com
yigitpro83 dedi: Üstüne tıklayınca, şu yukarıdaki şeylere tıklayınca yabancı şeyler çıkıyor. Silip tekrar yükledim, yine olmadı. Genişletmek için tıkla... O kadar uğraşacağına bir tane AdBlock eklentisi kursaydın keşke. uBlock Origin - Chrome Web Store Finally, an efficient blocker. Easy on CPU and memory. chrome.google.com
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 9 Mart 2021 #8 ADWCleaner ile tarama yapın. Birşey çıkmazsa şunu kurun: AdGuard Reklam Engelleyici - Chrome Web MaÄazası Reklamları ve açılır pencereleri engelleyen eÅsiz uzantı. Facebook, YouTube ve diÄer tüm sitelerdeki reklamları engeller. chrome.google.com
ADWCleaner ile tarama yapın. Birşey çıkmazsa şunu kurun: AdGuard Reklam Engelleyici - Chrome Web MaÄazası Reklamları ve açılır pencereleri engelleyen eÅsiz uzantı. Facebook, YouTube ve diÄer tüm sitelerdeki reklamları engeller. chrome.google.com
egoistpizza Hectopat Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 2.204 Makaleler 3 Çözümler 15 9 Mart 2021 #9 uBlock Origin kurun ve önerilen ayarları uygulayın. Adware konusuna gelirsek, Malwarebytes kullanarak tam tarama yapınız.
uBlock Origin kurun ve önerilen ayarları uygulayın. Adware konusuna gelirsek, Malwarebytes kullanarak tam tarama yapınız.