Çözüldü Chrome'da VPN ile Discord'a girilemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

WoXaner

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi günler. Geçenlerde Discord'u açmak için GoodbyeDPI adındaki yazılımı denedim fakat başarılı olamadım ve sildim. Sonrasında Chrome üzerinden VPN açmaya çalıştığımda VPN çalışmadı fakat Opera GX üzerinde VPN açtığımda çalıştı. Bu konuyla ilgili yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Pardon soruyu tam okumamışım

GoodbyeDPI'ın çalışması için:

1. adım​

Denetim masası>ağ ve internet>bağlantılar:...... Nokta olan yere tıklıyoruz>çıkan pencerede özellikler>internet protokolü sürüm 4'e çift tıklıyoruz. (burası şimdilik açık kalsın)

2. adım​

Windows arama kutusuna CMD yazıyoruz > çalıştırıyoruz ve ipconfigkomudunu yazıyoruz ve enter e basıyoruz> internet adapter kısmındaki 3., 4. ve 5. adımlar bizim için önemli olan yer burasıda şimdilik kalsın.

3. adım​

1. adımda açık bıraktığımız yere geliyoruz ve aşağıdaki IP adresini kullanı seçiyoruz >adım 2'deki önemli dediğimiz 3 maddeyi buraya sırasıyla yazıyoruz>aşağıdaki DNS'leri kullanı seçiyoruz ve sırasıyla 1.1.1.1 ve 1.0. 0. 1 yazıyoruz.

İşlem tamamlanmıştır şimdi GoodbyeDPI'ı açıp kullanabilirsiniz.

Dikkat!: Bu yöntemin bir zararlı etkisi olup olmadığı hakkında bilgim yok.
Pardon soruyu tam okumamışım

GoodbyeDPI'ın çalışması için:

1. adım​

Denetim masası>ağ ve internet>bağlantılar:...... Nokta olan yere tıklıyoruz>çıkan pencerede özellikler>internet protokolü sürüm 4'e çift tıklıyoruz. (burası şimdilik açık kalsın)

2. adım​

Windows arama kutusuna CMD yazıyoruz > çalıştırıyoruz ve ipconfigkomudunu yazıyoruz ve enter e basıyoruz> internet adapter kısmındaki 3., 4. ve 5. adımlar bizim için önemli olan yer burasıda şimdilik kalsın.

3. adım​

1. adımda açık bıraktığımız yere geliyoruz ve aşağıdaki IP adresini kullanı seçiyoruz >adım 2'deki önemli dediğimiz 3 maddeyi buraya sırasıyla yazıyoruz>aşağıdaki DNS'leri kullanı seçiyoruz ve sırasıyla 1.1.1.1 ve 1.0. 0. 1 yazıyoruz.

İşlem tamamlanmıştır şimdi GoodbyeDPI'ı açıp kullanabilirsiniz.

Dikkat!: Bu yöntemin bir zararlı etkisi olup olmadığı hakkında bilgim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Öncelikle bu yardımın için teşekkür ederim bunu deneyeceğim. Benim kastettiğim aslında GoodbyeDPI'ın çalışmaması değil onu açtıktan sonra Chrome üzerinden VPN kullanamamdı. Bunun ile ilgili de bir çözümün varsa bana çok yardımcı olur.

GoodbyeDPI'ı açtıktan sonra VPN'ye gerek yok. Erişim engeli gelen uygulamalar açılacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…