KendiHalinde Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 178 30 Haziran 2022 #1 Önceden yer imleri çubuğu sadece yeni boş sekmede gözükürdü şimdi açtığım tüm sayfalarda gözüküyor. Kapatınca da hiçbir sekmede gözükmüyor.
Önceden yer imleri çubuğu sadece yeni boş sekmede gözükürdü şimdi açtığım tüm sayfalarda gözüküyor. Kapatınca da hiçbir sekmede gözükmüyor.
Balgruuf the Greater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 1.256 Çözümler 15 30 Haziran 2022 #2 Normalde ayar kapalıysa mevcut sekmede gözükmez sadece yeni sekme açılınca gözükür yer imleri çubuğu. Chrome' u sıfırlamayı veya güncellemeleri kontrol etmeyi denediniz mi? Bende durum aşağıdaki gibi; Sürprizbozan
Normalde ayar kapalıysa mevcut sekmede gözükmez sadece yeni sekme açılınca gözükür yer imleri çubuğu. Chrome' u sıfırlamayı veya güncellemeleri kontrol etmeyi denediniz mi? Bende durum aşağıdaki gibi; Sürprizbozan
KendiHalinde Hectopat Katılım 27 Ağustos 2021 Mesajlar 178 30 Haziran 2022 #3 Balgruuf the Greater dedi: Normalde ayar kapalıysa mevcut sekmede gözükmez sadece yeni sekme açılınca gözükür yer imleri çubuğu. Chrome' u sıfırlamayı veya güncellemeleri kontrol etmeyi denediniz mi? Bende durum aşağıdaki gibi; Sürprizbozan Eki Görüntüle 1436269Eki Görüntüle 1436270Eki Görüntüle 1436271Eki Görüntüle 1436277 Genişletmek için tıkla... Chrome güncel ve ayarlarda da kapalı. En iyisi ben kaldırıp tekrar yükleyeyim. Kaldırıp tekrar yükledim ama olmadı gizli sekme açıp baktım gizli sekmede istediğim gibi sadece yeni sekmede açık oluyor. Ama normal pencerede olmuyor istediğim gibi Son düzenleme: 30 Haziran 2022
Balgruuf the Greater dedi: Normalde ayar kapalıysa mevcut sekmede gözükmez sadece yeni sekme açılınca gözükür yer imleri çubuğu. Chrome' u sıfırlamayı veya güncellemeleri kontrol etmeyi denediniz mi? Bende durum aşağıdaki gibi; Sürprizbozan Eki Görüntüle 1436269Eki Görüntüle 1436270Eki Görüntüle 1436271Eki Görüntüle 1436277 Genişletmek için tıkla... Chrome güncel ve ayarlarda da kapalı. En iyisi ben kaldırıp tekrar yükleyeyim. Kaldırıp tekrar yükledim ama olmadı gizli sekme açıp baktım gizli sekmede istediğim gibi sadece yeni sekmede açık oluyor. Ama normal pencerede olmuyor istediğim gibi
Balgruuf the Greater Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 1.256 Çözümler 15 30 Haziran 2022 #4 KendiHalinde dedi: Chrome güncel ve ayarlarda da kapalı. En iyisi ben kaldırıp tekrar yükleyeyim. Kaldırıp tekrar yükledim ama olmadı Gizli sekme açıp baktım gizli sekmede istediğim gibi sadece yeni sekmede açık oluyor. Ama normal pencerede olmuyor istediğim gibi Genişletmek için tıkla... Hocam kaldırıp yüklemekten ziyade tarayıcıyı sıfırlamayı deneyin, bir de Google hesabınız bağlıysa çıkış yapın tamamen. Yer imlerinde reklam vs. varsa reklam virüsü de olabilir. Garip bir hata gerçekten
KendiHalinde dedi: Chrome güncel ve ayarlarda da kapalı. En iyisi ben kaldırıp tekrar yükleyeyim. Kaldırıp tekrar yükledim ama olmadı Gizli sekme açıp baktım gizli sekmede istediğim gibi sadece yeni sekmede açık oluyor. Ama normal pencerede olmuyor istediğim gibi Genişletmek için tıkla... Hocam kaldırıp yüklemekten ziyade tarayıcıyı sıfırlamayı deneyin, bir de Google hesabınız bağlıysa çıkış yapın tamamen. Yer imlerinde reklam vs. varsa reklam virüsü de olabilir. Garip bir hata gerçekten