M Malisülasyon Centipat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 4 2 Mayıs 2020 #1 Yeni bir bilgisayar aldım ve eski bilgisayarımdaki Chrome'da birçok yer işareti vardı. Onları yeni bilgisayarıma aktarma gibi bir şansım var mı acaba?
Yeni bir bilgisayar aldım ve eski bilgisayarımdaki Chrome'da birçok yer işareti vardı. Onları yeni bilgisayarıma aktarma gibi bir şansım var mı acaba?
Umut90s Centipat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 478 Yer Eskişehir 2 Mayıs 2020 #2 Senkronizasyon açık mıydı eski bilgisayarında?
2 207061 Megapat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 5.668 Makaleler 1 Çözümler 40 2 Mayıs 2020 #3 Eski Chrome tarayıcınızda oturum açın ve senkronizasyon yapmasını sağlayın. Yeni cihazınızda da oturum açtıktan sonra 1 dakika içinde hepsi gelecektir. Aynı hesapla 3 farklı bilgisayar kullanıyorum.
Eski Chrome tarayıcınızda oturum açın ve senkronizasyon yapmasını sağlayın. Yeni cihazınızda da oturum açtıktan sonra 1 dakika içinde hepsi gelecektir. Aynı hesapla 3 farklı bilgisayar kullanıyorum.
M Malisülasyon Centipat Katılım 1 Mayıs 2020 Mesajlar 4 2 Mayıs 2020 #4 Umut90s dedi: Senkronizasyon açık mıydı eski bilgisayarında? Genişletmek için tıkla... Hayır değildi. Açtığım taktirde direkt iletilir mi diğer bilgisayara
Umut90s dedi: Senkronizasyon açık mıydı eski bilgisayarında? Genişletmek için tıkla... Hayır değildi. Açtığım taktirde direkt iletilir mi diğer bilgisayara