Chrome'da YouTube kasıyor

Okan5752

Decapat
Daha fazla  
Önceden YouTube'da video izlediğimde kasma yoktu ancak deminden başlayan bir şekilde videoyu açıyorum, video oynatılıyor 4K için de denedim, video kasmadan oynuyor ancak sağ solda profil, başka videolar, onlara fareyi getirince gecikerek geliyor, kasıyor ve işlemci biraz zorlanıyor. Nedeni nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dislike sayısını gösteren bir eklenti kullanıyorsanız devre dışı bırakıp tekrar deneyin.

Genel bir problem sanırım, bugün bende de vardı Microsoft Edge tarafında. Delicesine donuyor kapatmak isteyince de zor kapanıyor. AdBlock eklentisini kaldırınca biraz daha düzeldi.

Chrome üzerinden CTRL+SHIFT+N yapıp kullanır mısın? uzantılardan kaynaklı mı onu anlarız.
Bende de playlist açınca kasma oluyor. Gizli sekmeden açınca düzeldi. Adblock kaynaklı bir şey mi acaba ?

Evet büyük ihtimalle onunla alakalı, çünkü YouTube bu ara bana reklam engelleyicini kapat uyarısı verip duruyor.
Nasıl düzelir hocam var mıdır bir çözümü ? Farklı bir adblock kullansam da geçmez sanırım değil mi ? Normal video açınca olmuyor ancak playlistten şarkı açınca kasma donma oluyor.

Nasıl düzelir hocam var mıdır bir çözümü ? Farklı bir adblock kullansam da geçmez sanırım değil mi ? Normal video açınca olmuyor ancak playlistten şarkı açınca kasma donma oluyor.
Adblock ayarlarını sıfırlayanlarda düzelmiş, onu dene veya silip tekrar yükle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…