american_psycho Decapat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 509 18 Ekim 2022 #1 Önceden aradığım şeyleri silemiyorum. Oradaki çarpıya bassam da tekrar üstüne bastığımda aynı sonuçlar çıkıyor. Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ekim 2022
Önceden aradığım şeyleri silemiyorum. Oradaki çarpıya bassam da tekrar üstüne bastığımda aynı sonuçlar çıkıyor. Ne yapmam lazım?
KS KS american_psycho Decapat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 509 19 Ekim 2022 #11 d1xl1te dedi: Üstüne geldiğinizde sağda çıkan X işaretine tıkladınız mı? Genişletmek için tıkla... Ona tıklamasam niye konuyu açayım? 26318 dedi: Gösterdiğim şekilde temizledin mi? Tüm zamanlar olarak seçmezsen, sadece 1-2 saatlik aramaları temizler. Genişletmek için tıkla... Ben zaten her zaman "tüm zamanlar" olarak seçiyorum. Artı 0 Eksi
d1xl1te dedi: Üstüne geldiğinizde sağda çıkan X işaretine tıkladınız mı? Genişletmek için tıkla... Ona tıklamasam niye konuyu açayım? 26318 dedi: Gösterdiğim şekilde temizledin mi? Tüm zamanlar olarak seçmezsen, sadece 1-2 saatlik aramaları temizler. Genişletmek için tıkla... Ben zaten her zaman "tüm zamanlar" olarak seçiyorum.
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.316 Makaleler 25 Çözümler 277 20 Ekim 2022 #12 Pek alakası olduğunu samıyorum ama görselde gösterdiğim ayarı da temizleyin. Şifrelerinizi hatırlıyorsanız çerezler de dahil her şeyi temizlemeyi deneyebilirsiniz. Ayrıca tarayıcıyı silmeden geri yükleyin. Google Chrome Web Tarayıcısı Google'ın akıllı teknolojileri ile artık daha basit, daha güvenli ve daha hızlı. www.google.com Artı 0 Eksi
Pek alakası olduğunu samıyorum ama görselde gösterdiğim ayarı da temizleyin. Şifrelerinizi hatırlıyorsanız çerezler de dahil her şeyi temizlemeyi deneyebilirsiniz. Ayrıca tarayıcıyı silmeden geri yükleyin. Google Chrome Web Tarayıcısı Google'ın akıllı teknolojileri ile artık daha basit, daha güvenli ve daha hızlı. www.google.com