Chrome'daki sekmeler çoklu olarak nasıl aktarılır?

Rip7605

Decapat
Telefonumdaki sekmeleri çoklu şekilde bilgisayara aktaracağım mümkün mü veya pencere olarak da aktariliyor mu?

Telefonumdaki sekmeleri çoklu şekilde bilgisayara aktaracağım mümkün mü veya pencere olarak da aktariliyor mu?

Aktarmadan kastınızı tam olarak anlamadım fakat tekli olarak link yardımıyla açabilirsiniz.

Firefox'ta direk şu cihaza gönder seçeneği var. Diğer cihazda aynı oturumun açık olması gerekiyor.

Andorid'de sekmelerin göründüğü kısımda sağ üstteki üç noktadan sekmeleri seç deyip seçililer paylaşılabiliyor. Numaralı şekilde linkleri hazırlayıp metin haline getiriyor. Direkt bilgisayara atma seçeneği göremedim.
Yer imi atıp topluca açılabilir. Muhtemelen bir yolu vardır ama hiç kullanıcı dostu olmadığı belli.

Tek bir sayfadayken üç noktadan paylaş deyince cihaz seçtiriyor.

Aktarmadan kastınızı tam olarak anlamadım fakat tekli olarak link yardımıyla açabilirsiniz.

Telefonundaki bütün sekmeleri tek bir hamleyle bilgisayarda açmak istiyorum.

Sanırım yok bende.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230526_184612_Chrome.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 32
Mesajımı düzenledim.
Yine de hatalı yapıyosunuz. Sekmelerin hepsinin görüldüğü yeri kastettim.

Gerçi tek sekmeyi ihaza gönder deyince bende hiçbir şey olmuyor.
Ben olsam WhatsApp veya yer imine kaydetmeyi kullanırdım (zaten öyle yapıyorum). Yeterince iş görüyor.

Burayı dediniz sanırım.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230526_184936_Chrome.jpg
    30,8 KB · Görüntüleme: 32
Bende bu şekilde. Versiyon: 113.0.5672.162 (official Build) (32 Bit)

8 dakika sonra ulaştı. Amma hızlı.

Eki Görüntüle 1794322

Güncelleme yapıyorum şimdi yazarım birazdan.

Bende bu şekilde. Versiyon: 113.0.5672.162 (official Build) (32 Bit)

8 dakika sonra ulaştı. Amma hızlı.

Eki Görüntüle 1794322

Güncelledim ama yine de aynı yer imleri daha kolay gözüküyor biraz elim ağrıyacak ama yine de teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230526_185640_Chrome.jpg
    46,1 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…