Chrome'dan Edge'e geçmeye değer mi?

Archermen

Centipat
Merhaba arkadaşlar, Edge deneyeyim dedim daha stabil geldi bana. Sizce geçmeye değer mi? Yoksa olduğun yerde kal mı diyorsunuz?

Son düzenleme:
Normalde Mozilla Firefox tavsiye ederim.
İlla Chromium kullanacaksanız Edge kullanın bence zaten yüklü geliyor ve silinmiyor. Chrome alternatifi olarak kullanılır bence. Kısaca değer bence bayım.

Normalde Mozilla Firefox tavsiye ederim.
İlla Chromium kullanacaksanız Edge kullanın bence zaten yüklü geliyor ve silinmiyor. Chrome alternatifi olarak kullanılır bence. Kısaca değer bence bayım.
Hocam bir kaç eklenti sıkıntısı nedeniyle Chromium tabanlı tarayıcılar kullanıyorum.

Firefox arayüzünü sevsem de işletim sistemi ile uyumu olsun Copilot olsun birçok özelliği yüzünden Edge'i kullanıyorum. Kendisi Chromium tabanlı ve Chrome'dan hızlı*.

*Tecrübelerime dayalı

Yıllarca Chrome kullandıktan sonra Edge geçtim artık ekstra tarayıcı kurmuyorum hocam bence gayet yeterli. Telefonda da Edge kullanmaya başladım hesaplardan dolayı. Yapay zeka da ayrı bir güzellik olmuş.

Hocam bir kaç eklenti sıkıntısı nedeniyle Chromium tabanlı tarayıcılar kullanıyorum.
Chrome'dan iyidir kalmanızı öneririm.
Hangi eklentilerin sıkıntısını çekiyorsunuz hocam?

Chrome'dan iyidir kalmanızı öneririm.
Hangi eklentilerin sıkıntısını çekiyorsunuz hocam?

Aha Music, Roblox+,volume booster.

Roblox+ için BTRoblox
Volume Booster için 600% Sound Volume
Aha Music için AudD gibi alternatifler var.
Son karar sizin tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…