R ramp Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 461 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #1 Arkadaşlar, Chrome'dan kullanıcıların yaptığı diğer aramaları bilgisayardan nasıl kaldırabilirim?
Çözüm 3 3 353270 15 Ekim 2021 O benim de sinirimi bozuyordu sonunda engelledim. Reklam engelleyici kullanmanız lazım gizlemek için. Alttaki iki kuralı kullandığınız reklam engelleyicinin kullanıcı filtresi bölümüne yapıştırın. google.com##.AUiS2 google.com##.exp-outline
O benim de sinirimi bozuyordu sonunda engelledim. Reklam engelleyici kullanmanız lazım gizlemek için. Alttaki iki kuralı kullandığınız reklam engelleyicinin kullanıcı filtresi bölümüne yapıştırın. google.com##.AUiS2 google.com##.exp-outline
savasyvuz Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2024 #11 Burada kaldırmak için detaylı yeni bilgiler yer alıyor. Sürekli çarpıya basmakla uğraşmaya gerek yok. Site adresi: tydijital.com/kullanicilarin-yaptigi-diger-aramalar Artı 0 Eksi
Burada kaldırmak için detaylı yeni bilgiler yer alıyor. Sürekli çarpıya basmakla uğraşmaya gerek yok. Site adresi: tydijital.com/kullanicilarin-yaptigi-diger-aramalar