5 568242 Decapat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 57 16 Nisan 2024 #1 Monitördeyken Chrome'dan ses geliyor fakat kulaklıktan gelmiyor sorunu buldum ama çözümünü bulamadım. Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (148).png 2,2 MB · Görüntüleme: 48 Ekran Görüntüsü (149).png 2 MB · Görüntüleme: 36
Monitördeyken Chrome'dan ses geliyor fakat kulaklıktan gelmiyor sorunu buldum ama çözümünü bulamadım.
Yunus Beştaş Kilopat Katılım 3 Ekim 2016 Mesajlar 147 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2024 #2 Chrome'u hangi ayarda açtıysan sonradan ses çıkış yolunu değiştirince gelmiyor. Chrome'u kapatıp kulaklığa geçip sonradan açman gerekiyor.
Chrome'u hangi ayarda açtıysan sonradan ses çıkış yolunu değiştirince gelmiyor. Chrome'u kapatıp kulaklığa geçip sonradan açman gerekiyor.
5 568242 Decapat Katılım 28 Temmuz 2022 Mesajlar 57 16 Nisan 2024 #3 Yunus Beştaş dedi: Chrome'u hangi ayarda açtıysan sonradan ses çıkış yolunu değiştirince gelmiyor. Chrome'u kapatıp kulaklığa geçip sonradan açman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Malesef olmadı. Sorun bi anda oldu herhangi birşeyde yapmadım.
Yunus Beştaş dedi: Chrome'u hangi ayarda açtıysan sonradan ses çıkış yolunu değiştirince gelmiyor. Chrome'u kapatıp kulaklığa geçip sonradan açman gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Malesef olmadı. Sorun bi anda oldu herhangi birşeyde yapmadım.