700watt Femtopat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #11 LazJedi dedi: Proton Pass şifre depolama hizmeti. İndirmen gereken Proton VPN. Hız ve güvenlik için en iyi VPN 120 üzerinde ülkede hızlı, güvenli VPN hizmeti alın. Ücretsiz VPN uygulamamızı indirin ya da diğer ücretli özellikler için Proton VPN Plus tarifesine bakın. protonvpn.com Genişletmek için tıkla... Kurulum asamasında karsıma 3 secenek cıktı Pass filan hepsini işaretliyeyim mi?
LazJedi dedi: Proton Pass şifre depolama hizmeti. İndirmen gereken Proton VPN. Hız ve güvenlik için en iyi VPN 120 üzerinde ülkede hızlı, güvenli VPN hizmeti alın. Ücretsiz VPN uygulamamızı indirin ya da diğer ücretli özellikler için Proton VPN Plus tarifesine bakın. protonvpn.com Genişletmek için tıkla... Kurulum asamasında karsıma 3 secenek cıktı Pass filan hepsini işaretliyeyim mi?
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.728 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 29 Ocak 2025 #12 700watt dedi: Kurulum asamasında karsıma 3 secenek cıktı Pass filan hepsini işaretliyeyim mi? Genişletmek için tıkla... Diğer hizmetlerini kullanmak istiyorsan işaretleyebilirsin.
700watt dedi: Kurulum asamasında karsıma 3 secenek cıktı Pass filan hepsini işaretliyeyim mi? Genişletmek için tıkla... Diğer hizmetlerini kullanmak istiyorsan işaretleyebilirsin.
700watt Femtopat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #13 LazJedi dedi: Diğer hizmetlerini kullanmak istiyorsan işaretleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Proton hesabını oluştururken sürekli internetim gidip geliyor ve oturum açamıyorum nasıl çözebilirim?
LazJedi dedi: Diğer hizmetlerini kullanmak istiyorsan işaretleyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Proton hesabını oluştururken sürekli internetim gidip geliyor ve oturum açamıyorum nasıl çözebilirim?
LazJedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 4.728 Makaleler 1 Çözümler 56 Yer 500 Republica 29 Ocak 2025 #14 700watt dedi: Proton hesabını oluştururken sürekli internetim gidip geliyor ve oturum açamıyorum nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... DNS hizmeti kullanmıyorsan bir tanesini kullan. Şu an sorun yok. Olmazsa gizli sekmeden dene.
700watt dedi: Proton hesabını oluştururken sürekli internetim gidip geliyor ve oturum açamıyorum nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... DNS hizmeti kullanmıyorsan bir tanesini kullan. Şu an sorun yok. Olmazsa gizli sekmeden dene.