Chrome'de bilinmeyen boş web site açıldı

Bende de aynı problem vardı PC açılınca CMD'yi açıyor ondan sonra da CMD kapanıp Opera'yi açıyor ve rastgele bir site açılıyordu çözüm olarak Görev Yöneticisi'ni açıp başlangıçtan CMD'yi kapatmakta buldum ve düzeldi.

Hocam siz CMD'nin açılmasını kapatmışsınız ama CMD neden öyle davranıyor? Hiç tarama yaptınız mı?

Hocam siz CMD'nin açılmasını kapatmışsınız ama CMD neden öyle davranıyor? Hiç tarama yaptınız mı?

Taradım bir şey yok büyük ihtimalle bir komut satırı şu ana kadar bir şey olmadı bu saatten sonra da olmaz herhalde.

Hocam abartmaya gerek yok içinde önemli resim video falan varsa flasha yükle bilgisayarı sıfırla. Zaten oyun oynuyorsundur diye düşünüyorum bütün oyunları 1 gün boyunca(oyun sayına bağlı) indirirsin hem bilgisayarın tertemiz olur hem de virüsten kurtulursun.

Chrome'de böyle bir şeyle karşılaştım, virüsle alakalı bir şey olabilir mi?

Eki Görüntüle 1818375

Durduk yere açıldıysa bilemem ama virüs falan. Sebebi şu ki bazı siteler insanların bilgisayarlarına virüs sokmak için saçma sapan sitelere ya da ismini yanlış yazdığın bir siteye böyle link yönlendirmeleri koyarak avlamaya çalışıyor. Linkte hiçbir şeye tıklamazsan virüs falan girmez.

Evet bence de bir virüs bulaşmış gibi duruyor. Sana önerim Kaspersky antivirüs kurman.

Hangi antivirüs programını önerirsin.

Malwarebytes 30 gün deneme süresi şu anda Kaspersky ile en iyi 1 numaralı virüs programı.
Acaba Chrome'de yanlış bir eklenti indrimiş olabilir misiniz? İlk önce Chrome'nin ayarlardan tüm verilerini silin ya da uygulamayı silin sonra Malwarebytes ile tarama yapın sonra tekrar yükleyin hesaplarınızı açın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…