Chrome'de sekme açarken mavi ekran hatası

brkbskc

Decapat
Daha fazla  
Mavi ekran hatası aldım ancak minidump oluşmadı bende olay günlüklerini sitede gösterildiği şekilde kaydettim buraya attım.

Sistemi yeni kurdum, güncellemler tam, driverlar en son, BIOS en son, malware tarattım yok, virüs tarattım yok. Sıcaklık 50 60 derece, SFC scannow yaptım sorun yok, donanım testi yaptım sorun yok.

Bu sabah bilgisayarı açınca Google Chrome açtım ve 4 5 sekmeyi hızlı biçimde açmak istedim o sırada kilitlendi ve mavi ekran verdi ancak minidump dosyası oluşmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk etapta Chrome ayarlarından donanım hızlandırma açıksa onu kapatıp aynı mavi ekranı almaya çalışın, mavi ekran vermezse bunla alakalıdır. Öyleyse de ekran kartında bir sürücü hatası veya donanım arızasına işaret edecek zaten.

Paylaştığınız olay görüntüleyicisi dosyasına baktım ama pek bir sonuç çıkaramadım. Ardı ardına hatalar mevcut tabii.

İlk etapta Chrome ayarlarından donanım hızlandırma açıksa onu kapatıp aynı mavi ekranı almaya çalışın, mavi ekran vermezse bununla alakalıdır. Öyleyse de ekran kartında bir sürücü hatası veya donanım arızasına işaret edecek zaten.

Paylaştığınız olay görüntüleyicisi dosyasına baktım ama pek bir sonuç çıkaramadım. Ardı ardına hatalar mevcut tabii.

Ama bu ekran kartı işlemcinin içine gömülü değil mi? Notebook i5 ve iris grafik kartlı. Yani ayrı bir grafik kartım yok. Birçok test yaptım zorladım ama hata aldıramadım. Mesela bu açtığım 10. başlık belki de bir dolu mavi ekran hatası alıyorum nisandan beri. En son format attım yaklasık 15 gundur taş gibiydi PC hiç sorun vermemişti. O ayarı kapadım Chrome da. Donanım arızası konusunda tum testlerı yaptım hiçbir şey cıkmıyor. Dell BIOS'ta detaylı donanım testı yaptım sıfır hata. Program ındırdım ekran kartını zorladım 30 dk 1 saat sıfır hata. Servıse versem kanıtlayamamda durumu :) umarım donanımsal degıldır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o zaman hatanın tam kaynağına ulaşmak için minidump dosyalarına bakmamız gerekecek.

Dosyalar gözükmüyorsa şu konuda 2. mesajda Ali Güngör'ün çözüm önerisini denediniz mi?

Üstteki konu da işe yaramazsa aşağıda da epey tartışılmış.

Ramler ile alakalı olabilir diye düşünüyorum.
memory86 programıyla 3 kere yaptım her ay bır kere. 13 farklı asamada test yaptı 2.5 saat sürdü 0 hata. Windowsun kendısıyle test ettim 0 hata

Hocam o zaman hatanın tam kaynağına ulaşmak için minidump dosyalarına bakmamız gerekecek.

Dosyalar gözükmüyorsa şu konuda 2. mesajda Ali Güngör'ün çözüm önerisini denediniz mi?

Üstteki konu da işe yaramazsa aşağıda da epey tartışılmış.

bunları bulmuştum sitede. Hepsini uyguladım. Bu sefer ki mavi ekran öncesi çok uzun sürdü aslında toparlaması pc nin. Sonra mavi ekranda video tdr hatası yazdıgını gordum ama bugune kadar zaten hep o hatayı alıyordum. Ddu ıle yuklemeden tut formata kadar herseyı denedım. 15 gun sonra ılk defa 3 4 tane sekmeyı hızlı hızlı acarken kıtlendı pc. Donanım hızlandırmayı kapadım bakalım nasıl olacak. Mini dosyası olusmadıgı ıcın atamadım 10 kere yasadıysam nısandan berı tum mını dosyalarını attım buraya. Su anda bıosumda ekran kartımda en son surumlerı tum donanım en son surumlerı yuklu. Attıgınız o baslıkların hepsını okudum bugun bu baslıgı acmadan once. Servıse yollasam adamlar bısey yok kı dıyecek. Donanım testlerını 10 larca kez yaptım hep 0 hata.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı