Joyex Hectopat Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 78 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Ağustos 2022 #11 Bilmediğimden soruyorum virüs olma ihtimali var mı acaba?
T trafocu Femtopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 15 5 Ağustos 2022 #12 Bende de aynı durum mevcut antivirüs olarak McAfee mi kullanıyorsunuz
Stailen Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #13 Joyex dedi: Bilmediğimden soruyorum virüs olma ihtimali var mı acaba? Genişletmek için tıkla... trafocu dedi: Bende de aynı durum mevcut antivirüs olarak McAfee mi kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ben bunu çözdüm fakat herkeste aynı sebepten mi kaynaklanır bilemiyorum. Google uzantısı olan bir ekolayzır kullanıyordum ve bunun Yahoo'yu açtığını fark ettim. Kapatınca çözüme ulaştım.
Joyex dedi: Bilmediğimden soruyorum virüs olma ihtimali var mı acaba? Genişletmek için tıkla... trafocu dedi: Bende de aynı durum mevcut antivirüs olarak McAfee mi kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ben bunu çözdüm fakat herkeste aynı sebepten mi kaynaklanır bilemiyorum. Google uzantısı olan bir ekolayzır kullanıyordum ve bunun Yahoo'yu açtığını fark ettim. Kapatınca çözüme ulaştım.