Merhaba. ChromeOS'un tasarımını çok beğendim ve yüklemek istedim. Ancak cihazımla uyumlu olmadığını gördüm. Tasarımı ona benzeyen başka işletim sistemi var mıdır? Veya başka bir Linux/GNU dağıtımı önerebilir misiniz? Sistemim aşağıda. Ve bir de benim için yazıcı yazılımı çok önemli. HP yazıcım için programın çalışması da lazım.
Sistem:
HP Compaq DC7600 Dönüştürülebilir Küçük Kasa
Intel Pentium 4 CPU 3.40GHz - ATI Radeon x300/x550/x1050 Series
4,5 GB Samsung & Kingston RAM - A4Tech Q Klavye & PK-635K Webcam
Yazıcınızın kurulumu için HP® Resmi web sitesine hoş geldiniz. Yazılımı indirerek yeni yazıcınızı kullanmaya başlayın. Yazıcıyı bir ağa bağlayabilir ve aygıtlar arasında baskı alabilirsiniz.
Merhaba. ChromeOS'un tasarımını çok beğendim ve yüklemek istedim. Ancak cihazımla uyumlu olmadığını gördüm. Tasarımı ona benzeyen başka işletim sistemi var mıdır? Veya başka bir Linux/GNU dağıtımı önerebilir misiniz? Sistemim imzamda var. Ve bir de benim için yazıcı yazılımı çok önemli. HP yazıcım için programın çalışması da lazım.
Android'te çalışacağını hiç sanmam fakat yazıcınızın sürücüsü eğer Ubuntu/Debian tabanını destekliyorsa çalışacaktır.
Bu arada devrik cümle olmuş Slax için dedim sonunu.
Merhaba. ChromeOS'un tasarımını çok beğendim ve yüklemek istedim. Ancak cihazımla uyumlu olmadığını gördüm. Tasarımı ona benzeyen başka işletim sistemi var mıdır? Veya başka bir Linux/GNU dağıtımı önerebilir misiniz? Sistemim aşağıda. Ve bir de benim için yazıcı yazılımı çok önemli. HP yazıcım için programın çalışması da lazım.
Sistem:
HP Compaq DC7600 Dönüştürülebilir Küçük Kasa
Intel Pentium 4 CPU 3.40GHz - ATI Radeon x300/x550/x1050 Series
4,5 GB Samsung & Kingston RAM - A4Tech Q Klavye & PK-635K Webcam
Yazıcınızın kurulumu için HP® Resmi web sitesine hoş geldiniz. Yazılımı indirerek yeni yazıcınızı kullanmaya başlayın. Yazıcıyı bir ağa bağlayabilir ve aygıtlar arasında baskı alabilirsiniz.