Eski masaüstü veya dizüstü bilgisayarınızı ChromeOS ile yeniden yapılandırın. Modern Windows işletim sistemleri, düşük RAM kapasitesine ve işlem gücüne
As an admin, you can install ChromeOS Flex on Windows, Mac, or Linux devices so your users can get many of the features that are available on ChromeOS devices. Before you begin Check to see if
Eski masaüstü veya dizüstü bilgisayarınızı ChromeOS ile yeniden yapılandırın. Modern Windows işletim sistemleri, düşük RAM kapasitesine ve işlem gücüne
As an admin, you can install ChromeOS Flex on Windows, Mac, or Linux devices so your users can get many of the features that are available on ChromeOS devices. Before you begin Check to see if
Orada listelenen sertifikalı modeller CloudReady'nin en iyi çalıştığı bilgisayarlar. Fakat yükleyebilmeniz için bilgisayarınızın sertifikalı olması gerekmiyor.
Bu arada CloudReady'yi yazdırırken SanDisk markalı USB bellek kullanmamanızı tavsiye ederim. Ben SanDisk markalı bir USB bellek ile denemiştim fakat birçok sorun ile karşılaşmıştım.
Neyse yüklemeye çalıştım bilgisayar yeniden başlatılırken siyah ekran geldi ve açılmadı. USB'den Boot etmeye çalışınca bilgisayar kendini yeniden başlatıyor. Başlamamış olan ChromeOS maceramız da böylece bitmiş oldu.