ChromeOS düşük sistemli laptoplarda kullanılır mı?

ahmetersöz26

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, sistemimin özellikleri bayağı eski artık miladını doldurmak üzere. Yıllardır Windows kullanıcısıyım ilk kez farklı bir alternatif yolu arıyorum. Fazla oyun oynamam, dizi film izlerim, basit çizim programları indiririm. SSD olmasına rağmen bakımlarını yaptırdığım halde son derece düşüş var. Arkadaşımın tavsiyesi ile ChromeOS işletim sistemini araştırdım. Açıkça ilk kez farklı bir işletim sistemi kullanacağım için tedirginim. Sizce ChromeOS'a geçmeli miyim, faydaları nelerdir? Beni aydınlatabilir misiniz?

PC nizi bir nevi o eski Google işletim sistemi kullanan tablete çeviriyor tavsiye etmiyorum öyle video izleyeceğim Google da falan takılcam diyorsanız kullanılabilir.

Sisteminizi yazar mısınız? Bence Windows kullanmaya devam edin her neyse de.

Konunun takipçisiyim. Benimde 12 13 yıllık Asus marka "NetBook"um var. Hani 10 inç ekranı olan mini notebooklardan. Windows 7 Starter yüklü şuan. Ama gel gelelim YouTube'dan video bile izleyemiyorum kasmaktan. Bu bilgisayara bende chrome os kursam, youtube girmek, google girmek, forumlara girmek gibi internette dolaşsın, depoşama olarak kullandığı harddiske fotoğraflarımı videolarımı atsam bana yeter. Bu şekilde kullanım için chrome os kursam ne kadar yararlı olur?

Yararı dokunur ama diyorsan yok ben ufak oyunlar oynayacağım retro gibi o zaman tavsiye etmem.

Sisteminizi yazar mısınız? Bence Windows kullanmaya devam edin her neyse de.

Hocam sistem özelliklerim şu şekilde.
İşlemci: Intel(R) Core(tm) i3 CPU M330 2.13GHz

RAM: 3.00 GB.

Ekran kartı: AMD Mobility Radeon HD 5000 series.

PC nizi bir nevi o eski Google işletim sistemi kullanan tablete çeviriyor tavsiye etmiyorum öyle video izleyeceğim Google da falan takılcam diyorsanız kullanılabilir.

Kararsız kaldım Windows'tan devam edebilirim belki çok bilgisayarda ağır işler yapmıyorum ama alışamam gibime geliyor oyun oynasamda Katana Zero Hotline Miami tarzı ufak oyunlar.

Yararı dokunur ama diyorsan yok ben ufak oyunlar oynayacağım retro gibi o zaman tavsiye etmem.

Oyunla işim yok kral. Oyun oynayabileceğim idaretenlik bir laptopum var zaten. Bu küçük olanda sadece youtube, twitter, google, forum siteleri gibi yerlere girsem yeterli. Bir de harddiskine fotoğraf videolar vs atsam yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…